Faimoșii, primele mesaje din Dominicană: ”E timpul ca România să primească pachetul complet”

Data: 09 Ianuarie 2023

Cel mai dur show din lume, Survivor România 2023, a început la PRO TV și pe VOYO.

Și-au dorit să-și testeze limitele, să arate că nu există imposibilul în viața lor și au reușit! Sunt parte din show-ul fenomen mondial! De acum începe lupta: să demonstreze că-și merită locul în competiție și să facă tot ce ține de ei pentru a ajunge până la capăt. 

Cei 24 concurenți încep lupta pentru titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. Cine va reuși? Cine va ceda în fața condițiilor dificile? 

Echipa FAIMOȘILOR este formată din: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.  

Vedeți, în clipul video de mai sus, ce au de spus Faimoșii.

Primul episod Survivor România 2023 se vede online exclusiv pe VOYO.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies