Finala Survivor România 2023, 24 mai: Cine este câștigătorul Survivor România 2023


	Finala Survivor România 2023, 24 mai: Cine este câștigătorul Survivor România 2023
Autor: Lorena Martin
Data: 24 Mai 2023

Finala emisiunii Survivor România 2023 este aici! După 5 luni în care concurenții s-au luptat pe trasee și au încercat să ofere tot ce au mai bun pentru a rămâne în cel mai puternic show de supraviețuire, 3 concurenți au ajuns în ultima etapă a competiției: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan.

Survivor România 2023 a fost show-ul care a pus la încercare atât limitele concurenților, cât și puterea lor de adaptabilitate la condiții vitrege. La începutul lunii ianuarie 2023, 24 de curajoși pășeau pentru prima dată în Republica Dominicană, urmând ca de-a lungul competiției să apară și alte personalități pregătite pentru a lupta în cel mai puternic show de supraviețuire. Acum, după multe probe dificile, momente tensionate, emoționante sau amuzante, doar 3 concurenți au reușit să se califice în Finală: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan.

Cei trei au fost supuși unor ultime probe pe traseu, bucurându-se de fiecare experiență pe care au trăit-o de-a lungul lunilor petrecute în Republica Dominicană. Deși toți trei visează la marele premiu, Carmen Grebenișan a fost eliminat în prima etapă a voturilor, iar acum se va afla cine este câștigătorul Survivor România 2023. 

Acum,  Dan Ursa și Andrei Krișan sunt extrem de emoționați și așteaptă să afle care este verdictul publicului:

„Dacă aș fi campionul Survivor 2023, ar fi și peste 100.000 de oameni care au rezonat cu mine, campionii Survivor România 2023!” , a spus Dan Ursa. 

Domnul Dan a făcut anunțul! Câștigătorul Survivor România 2023 este Dan Ursa! 

Primele declarații ale lui Dan Ursa după ce a câștigat Survivor România: 

„Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a spus Dan Ursa după ce a câștigat Survivor România.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies