Fratele Andreei Moromete, mesaj emoționant pentru Războinică, înainte de Marea Unificare

Fratele Andreei Moromete, mesaj emoționant pentru Războinică, înainte de Marea Unificare

Survivor România a pregătit surprize nemaipomenite pentru concurenții sezonului 2023! În ediția de miercuri, 22 martie, Războinicii și Faimoșii au primit o veste neașteptată de la Domnul Dan: urmează Marea Unificare! 

Faimoșii și Războinicii au ajuns aproape de mijlocul celei mai dificile provocări, Survivor România! În consiliul de eliminare de miercuri, 22 martie, Lucianna a părăsit show-ul, iar aceasta nu a fost singura veste surprinzătoare primită de cei 15 concurenți rămași.

Zanidache, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac s-au alăturat deja competiției, însă urmează să aflăm săptămâna viitoare care este rolul lor și cum îi vor ajuta pe supraviețuitori. Mai mult decât atât, prezentatorul Daniel Pavel a făcut un anunț la care triburile nu se așteptau deloc: urmează Marea Unificare! Această etapă va veni la pachet cu o serie de surprize pentru telespectatori și concurenți!

“Săptămâna viitoare este săptămâna Unificării”, le-a spus acesta, fără a le da însă prea multe detalii.

Andreea Moromete a primit un mesaj de susținere de la fratele ei, chiar înainte de Marea Unificare:

„Îi cunoșteam latura de aventurier, însă nu bănuiam că o are așa dezvoltată. Am fost suprins când la începutul preselecțiilor era deja hotărâtă să renunțe la confortul de acasă ca să trăiască acolo, în viziunea mea… ”în paleolitic modern” Se pare că pentru ea, abia acum a început jocul Mă bucur că într-un final, după atâtea încercări, bune dealtfel, este fericită cu ceea ce face, pentru că atunci când faci exact ce îți place, tot timpul vei performa… cu zâmbetul pe buze”, a spus fratele concurentei. 

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni