Gheboasă a spus de ce n-a mai rezistat la Survivor: „Foarte greu”

Gheboasă a spus de ce n-a mai rezistat la Survivor: „Foarte greu”

Chiar în primul Consiliu de Eliminare de la Survivor România 2023, Gheboasă a luat o decizie radicală. După ce Domnul Dan a spus că Maria Constantin va părăsi emisiunea, în urma votului publicului, artistul s-a ridicat în picioare și a spus că și el pleacă din show.

Gheboasă a afirmat că îi este foarte dor de soția lui, căreia vrea să-i dăruiască un copil, și că nu s-a putut adapta condițiilor foarte grele din jungla Dominicană.

La doar câteva zile după ce a părăsit Consiliul de Eliminare de la Survivor România 2023, Gheboasă a făcut un live pe internet, în cadrul căruia a spus care a fost adevăratul motiv pentru care n-a mai rezistat în show-ul de la PRO TV.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă, după emisiune, după consiliu mă trimiteau iar în junglă, nu mai puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic. Erau acolo păinjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche... Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de acolo. Nu puteam să mă obșnuiesc. Știu că dăunează la imaginea mea. Oricum nu aveam eu o imagine prea clean. A dăunat la imaginea mea, dar cumva o să mă revanșez”, a spus Gheboasă pe internet.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni