Gheboasă participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Gheboasă participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Show-ul SURVIVOR România 2023 se apropie cu pași repezi, iar printre vedetele care vor apărea în emisiunea fenomen de la PRO TV se numără și Gheboasă, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Numele tuturor FAIMOȘILOR de la SURVIVOR România 2023 sunt dezvăluite în cadrul emisiunii „Survivor – Marea Dezvăluire” care se vede LIVE și în exclusivitate pe VOYO, acolo unde Gheboasă a făcut și primele declarații despre participarea la show-ul fenomen.

Ce a spus Gheboasă în emisiunea „Survivor - Marea Dezvăluire” poate fi văzut exclusiv pe VOYO

Cine este Gheboasă, concurent în echipa Faimoșilor la SURVIVOR România 2023

SURVIVOR, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine în 2023 la PRO TV, cu un nou sezon! Printre concurenții care au acceptat să participe la show-ul fenomen global se numără și Gheboasă, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Pe numele lui real Gabriel Gavriș, cel cunoscut de o țară întreagă drept Gheboasă s-a născut la Târgoviște și s-a făcut remarcat datorită melodiei „Dă-i țigancă”, încărcată pe canalul de YouTube al unui festival de muzică. Până în prezent, videoclipul piesei are 11 milioane de vizualizări, strânse în șase luni.

Concurent în 2023 la SURVIVOR România, în echipa FAIMOȘILOR, Gheboasă a cântat în urmă cu doar câteva luni și alături de Bogdan de la Ploiești și Lil Cagula, cei trei lansând melodia „Dacă n-ai bani”, care a fost numărul 1 în trending și are până la ora actuală peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube. Înainte de a devenit viral pe YouTube, Gheboasă se făcuse remarcat pe TikTok, acolo unde devenise un adevărat fenomen.

În 2022, Gheboasă a participat și la Gala RXF, acolo unde s-a luptat în cușca MMA cu Zanni, câștigătorul SURVIVOR România 2021. În cușcă, Zanni a reușit să îl învingă pe Gheboasă!

După cum a declarat recent, porecla din copilărie a lui Gheboasă era Ghebe (așa îl știau toți prietenii din cartier), însă, după ce a crescut, un prieten i-a schimbat porecla: i-a spus Gheboasă, de la Ghebe.

Alături de Gheboasă, din echipa FAIMOȘILOR la SURVIVOR România 2023 mai fac parte Vlad Munteanu (DOC), Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă, Jorge, Maria Constantin, Carmen Grebenișan, Bianca Patrichi, Vica Blochina, Ada Dumitru, Remus Boroiu și Ionuț Iftimoaie.

Emisiunea integrală „Survivor - Marea Dezvăluire” poate fi văzută exclusiv pe VOYO

Emisiune sponsorizată de Vodafone

Vodafone EasyTech este alături de concurenți pe parcursul competiției, în momente cheie din cadrul probelor, cât și pentru a rămâne conectați cu cei de acasă.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni