GHEBOASĂ

Data: 28 Decembrie 2022

Gheboasă, pe numele lui real Gabriel Gavriș, participă la Survivor România 2023 și face parte din echipa Faimoșilor.

Tânărul artist născut în Târgoviște s-a făcut remarcat datorită melodiei „Dă-i țigancă”, al cărei videoclip a adunat până în prezent pe YouTube 11 milioane de vizualizări.

Gheboasă a cântat în urmă cu doar câteva luni și alături de Bogdan de la Ploiești și Lil Cagula, cei trei lansând melodia „Dacă n-ai bani”, care a fost numărul 1 în trending și are până la ora actuală peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube. Înainte de a devenit viral pe YouTube, Gheboasă se făcuse remarcat pe TikTok, acolo unde devenise un adevărat fenomen.

„Adevărul e că plec de la bine fix spre rău. Mă duc la Survivor pentru expriență, pentru că simt că o să mă descurc foarte bine la probe... Problema principală e că eu, dacă mi-e foame, mă opresc acolo... Foamea e cel mai rău lucru. La Survivor nu o să am nevoie de fashion, de așa ceva... Suntem supraviețuitori până la moarte. Pentru oamenii care sunt milionari sau care au foarte multe figuri... n-o să le fie bine. Dar eu am venit din noroi, să vezi ce fac la Survivor. Dacă rezist mai mult de o lună, o să fiu până la final. Pe părinții mei adoptivi vreau să-i fac foarte mândri de mine”, a spus Gheboasă înainte de a pleca în Republica Dominicană.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies