Imagini emoționante de la aeroport. Cum a fost așteptat Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022

Imagini emoționante de la aeroport. Cum a fost așteptat Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022
Citeste mai mult despre: Alex Delea, Survivor Romania 2022,
Data: 03 Iunie 2022

Cinci luni a stat în competiția Survivor România și a făcut față tuturor provocărilor! Alex Delea este câștigătorul acestui sezon.

Alex Delea este în culmea fericirii după ce a câștigat trofeul Survivor România 2022, cu care a și dormit, și premiul de 100.000 de euro.

Concurentul a ajuns ieri în România și a fost primit de o mulțime de oameni, printre care și cele mai importante ființe din viața: mama și “mamăița” lui.

Vizibil emoționat, Delea nu și-a putut stăpâni lacrimile, însă a încercat să comunice cât mai mult cu oamenii care au venit să-l întâmpine. 

Cu ce probleme s-a confruntat Alex Delea după terminarea competiției Survivor România

După ce a ajuns la hotel, după finala Survivor România 2022, Alex Delea a intrat în posesia telefonului său, însă l-a pierdut după doar câteva ore și a fost nevoit să împrumute un telefon pentru a lua legătura cu cei dragi și cu fanii săi. O altă problemă întâmpinată de acesta a fost somnul: “Nu mai pot să dorm în pat. Jur... dacă nu m-am întors pe toate părțile. Nu-mi venea să cred... am dormit patru ore. În baracă cred că dormeam 10 ore. Deci o să mă culc pe jos. Nu-mi vine să cred că nu mai pot să dorm în pat. Nu-mi vine să cred așa ceva! E gravă treaba. Doamne, Survivorule, ce ai făcut din mine!”, a spus Delea pe InstaStories. 


 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies