• PRO TV
  • Ina si Adina au parasit show-ul! Otniela, Andrei, Iulian, Lucian si Robert dau luni ultimul test inaintea marii finale!

Ina si Adina au parasit show-ul! Otniela, Andrei, Iulian, Lucian si Robert dau luni ultimul test inaintea marii finale!

Ina si Adina au parasit show-ul! Otniela, Andrei, Iulian, Lucian si Robert dau luni ultimul test inaintea marii finale!

Concurentii din Supravietuitorul au avut parte de surprize saptamana aceasta si, pentru prima data de cand sunt in Filipine, si-au vazut familiile si prietenii si au facut echipa cu ei in proba de recompensa.

Tot in cele patru editii difuzate saptamana aceasta, de luni pana joi, doi concurenti au parasit competitia, iar membrii tribului Araw au avut parte de ultima proba de imunitate si ultimul Consiliu tribal in care tribul elimina un concurent.

Ultimele zile in Filipine, ultimele probe si tensiune la cote maxime

Adina, Otniela, Andrei, Iulian si Robert au fost vizitati luni de catre familie si prieteni. Ei au format echipe de cate doi si au luptat in proba de recompensa pentru rasfat culinar. In urma unei revederi pline de emotii si lacrimi de fericire, cele cinci echipe au facut tot posibilul sa iasa invingatoare, insa Robert si prietenul lui au reusit sa obtina cel mai bun rezultat la final. Cei doi nu s-au bucurat singuri de masa copioasa si au ales sa mearga impreuna cu Andrei si fratele lui. Robert si Andrei le-au povestit depre intamplarile din Filipine, greutatile prin care au trecut, iar musafirii lor le-au adus vesti mult asteptate de acasa.

Nici marti nu s-au oprit surprizele pentru membrii tribului Araw, deoarece Lucian si Ina li s-au alaturat, pentru putin timp insa in aceasta formula, deoarece unul dintre ei a parasit competitia. Lucian si Ina au avut parte de ultimul duel din Supravietuitorul si, in urma unei probe care le-a solicitat concentrarea si rezistenta psihica, Lucian a dat dovada de foarte mult calm si a revenit in joc, cu drepturi depline in tribul Araw, ajutat si de prietenul sau imaginar, Bobita.

Inainte de proba de imunitate, membrii tribului Araw au primit sarcina de a-si estima masa corporala si sa calculeze totalul, sa afle daca au un trib cu greutate. Deoarece totalul lor s–a incadrat in marja de 6 kilograme, in urma probei cantarului au obtinut provizii de care aveau mare nevoie, dar au realizat si ca au slabit foarte mult in perioada petrecuta in conditii dificile in Filipine. Adina, Otniela, Andrei, Iulian, Robert si Lucian au avut parte si de ultima proba de imunitate, castigata, pentru a patra oara consecutiv, de Andrei. El nu a putut fi votat la Consiliul tribal. Membrii tribului Araw si-au facut tot felul de strategii, iar planul lui Lucian a inceput sa prinda contur, insa Otniela a avut un as in maneca: a gasit talismanul imunitatii, pe care a ales sa-l foloseasca, iar voturile impotriva ei nu au fost valabile la Consiliul tribal. La final, s-a decis ca cea de-a zecea persoana eliminata la Consiliul tribal si al cincilea membru al juriului Supravietuitorul este Adina. 

Luni, la ora 22:30, cei cinci concurenti ramasi in cursa pentru titlul de unicul supravietuitor si premiul in valoare de 100.000 de euro dau ultimul test inaintea marii finale, care va fi LIVE, marti, de la ora 20:30.

Pana pe 22 noiembrie, tu votezi acum cine este cel mai simpatic supravietuitor! Trimite numele concurentului tau preferat prin SMS la 1264 (tarif 0.48 Euro/ vot, inclusiv TVA) si acesta poate deveni cel mai simpatic supravietuitor! Numarul este accesibil din retelele Telekom, Orange, Vodafone si Digimobil. 

Supravietuitorul – Pentru ca poti!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni