• PRO TV
  • Jennifer Lopez, în costum de baie la 52 de ani. Diva latino, posesoarea corpului perfect

Jennifer Lopez, în costum de baie la 52 de ani. Diva latino, posesoarea corpului perfect

Jennifer Lopez, în costum de baie la 52 de ani. Diva latino, posesoarea corpului perfect

Jennifer Lopez le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe Instagram: vedeta a postat câteva imagini în costum de baie, dovedind că arată chiar mai bine ca la 20 de ani.

 
Abdomen cu pătratele, picioare tonifiate și un bust perfect – Jennifer Lopez și-a impresionat fanii cu forma ei fizică deosebită. La 52 de ani, diva latino a defilat în costum de baie la marginea unei pisicine și a încărcat pozele și filmulețul pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, un kimono cu imprimeu, accesorizată cu o pereche de ochelari de soare Versace și încălțată în papuci cu toc, J Lo arată ca o adevărată divă. Încălțările fac parte din noua ei colecție.

Jennifer Lopez se căsătorește pentru a patra oară

Șase logodne și trei casnicii, plus câteva relații în lumina reflectoarelor – Jennifer Lopez a avut o viață amoroasă tumultoasă. Urmează a patra căsătorie, cu Ben Affleck: cei doi și-au anunțat logodna, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă din nou pe J Lo mireasă.
 
Anunțul a venit la 18 ani după prima lor logodna, când, din păcate, cei doi s-au despărțit chiar înainte de nuntă. Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat relația în 2021, la numai o lună după ce cântăreața a rupt logodna cu Alex Rodriguez. Ben Affleck venea și el după o despărțire dureroasă de Ana de Armas. 
 
Jennifer Lopez bifează astfel a șasea logodnă și ar urma a patra căsătorie pentru ea. Vedeta a mai fost căsătorită cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Mark Anthony (2004-2014). Ben Affleck a fost căsătorit o singură dată, cu actriță Jennifer Garner, din 2005 până în 2018.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni