• Emisiuni
  • Survivor România
  • Joc strâns și spectaculos la Survivor România 2023. Echipa care a câștigat imunitatea pe 21 martie

Joc strâns și spectaculos la Survivor România 2023. Echipa care a câștigat imunitatea pe 21 martie

Joc strâns și spectaculos la Survivor România 2023. Echipa care a câștigat imunitatea pe 21 martie

O nouă luptă pentru imunitate se duce între Faimoși și Războinici. Traseul de astăzi este destul de lung și presupune urcări și coborâri dificile. Concurenții trebuie să alerge rapid, însă la final trebuie să manevreze atent un suport pe care așează o bilă. Cine se va descurca mai bine, va scăpa de presiunea nominalizărilor. 

Survivor România 2023. Pe 21 martie, Faimoșii și Războinicii au două jocuri: de recompensă și de imunitate

Dau tot ce au mai bun și speră să adune victorii. Le e dor de cei de acasă, dar încearcă să învingă orice gând care i-ar putea face să renunțe. Vor să ajungă cât mai departe și să demonstreze că au ceea ce le trebuie. Concurenții rămași în competiție au început cea de-a unsprezecea săptămână a show-ului, iar Daniel Pavel le-a adus noi provocări și surprize la fiecare pas. 

În această seară, Faimoșii și Războinicii luptă pentru o recompensă de zile mari- o plimbare prin Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane. După asta, urmează o competiție pentru imunitate. Ambele triburi sunt determinate să câștige probele. Nimeni nu și-a exprimat dorința de a pleca acasă. Concurenții sunt din ce în ce mai motivați să aducă puncte și să câștige fiecare meci. 

Survivor România 2023, 21 martie. Primul duel în jocul pentru imunitate: Mihai Zmărăndescu vs Andrei Krișan

Din partea Faimoșilor, pe traseu intră Mihai Zmărăndescu, iar din tribul Războinicilor-  Andrei Krișan. Ambii sunt la fel de rapizi pe traseu și ajung în același timp la proba de final. Andrei Krișan reușește să plaseze primul cele două bile pe suportul prevăzut și astfel câștigă primul joc. Vezi detalii în materialul video de mai jos: 



Survivor 2023, 21 martie. Kamara aduce punct după ce se confruntă cu Robert Moscalu pe traseu

Kamara este foarte fericit, pentru că reușește să aducă primul punct pentru Faimoși în jocul de imunitate. Concurentul se trântește în genunchi și își ridică mâinile spre cer. 
 

Survivor România 2023, 21 martie. Bianca Patrichi ajunge prima la proba de final. Cum se descurcă Andreea Moromete pe traseu  

La scorul de 2-1, pentru Războinici, pe traseu intră Bianca Patrichi și Andreea Moromete. Andreea se concentrează mai bine la proba de final și aduce punctul. Scorul devine 3-1, pentru Războinici. Alin Chirilă și Remus o bârfesc pe Andreea Moromete, spunând că ar avea reacții exagerate după ce câștigă un joc. Vezi detalii în materialul video de mai jos. 
 


Survivor 2023, 21 martie. Carmen Grebenișan, performanță de admirat pe traseu. Ajunge înaintea Luciannei și aduce punct

La scorul de 3-2, pentru Războinici, pe traseu intră Carmen Grebenișan și Lucianna Vagneti . Carmen are o viteză impresionantă pe traseu și reușește să aducă egalitatea. Scorul devine 3-3. 
 

Survivor România 2023, 21 martie. Jocul pentru imunitate: Ada vs Andreea Moromete

Ada îi duce pe Faimoși în avantaj. După o confruntare cu Andreea Moromete, faimoasa se concentrează mai bine la proba de final și aduce scorul la 5-3, pentru Faimoși. 
 

 

Survivor România 2023, 21 martie. La scorul de 5-5, pe traseu se confruntă Ionuț Iftimoaie și Andrei Krișan

Vezi în materialul video de mai jos cine reușește să-și ducă echipa în avantaj. 


 

Survivor România 2023, 21 martie. Carmen Grebenișan aduce punctul victorie pentru Faimoși în jocul de imunitate

Echipa roșie și-a adjudecat imunitatea, după un joc foarte strâns. Carmen Grebenișan s-a concentrat foarte bine la proba de final și a reușit să o invingă pe Alexandra Ciomag. Faimoșii au câștigat cu scorul de 7-5. 
 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos



Survivor România 2023, 21 martie. Cine sunt războincii care au câștigat colanul de imunitate personală

După ce au pierdut jocul imunității de grup, Războinicii participă la jocul de imunitate personală. Cei care s-au bucurat de colan au fost: Dan Ursa și Alexandra Porkolab. Ei nu vor putea fi nominalizați spre eliminare la consiliu. 



Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni