Jorge, declarații exclusive după ce a plecat de la Survivor. „Nu pot să tac când văd că alții încearcă să manipuleze oamenii”


	Jorge, declarații exclusive după ce a plecat de la Survivor. „Nu pot să tac când văd că alții încearcă să manipuleze oamenii”
Autor: Diana Oprea
Data: 02 Februarie 2023

După mai mult de trei săptămâni petrecute în Republica Dominicană, alături de echipa Faimoșilor, Jorge a părăsit competiția din considerente medicale. Artistul s-a accidentat pe traseu și a avut nevoie de intervenția medicului. 


Jorge a povestit mai multe despre experiența de la Survivor într-un interviu exclusiv: 

„Regret că m-am accidentat, în rest am fost cum sunt eu cu adevărat. Ăsta e lucrul pe care l-am învățat aici, să nu-mi fie frică să fiu cum sunt eu cu adevărat, fără să-mi fie teamă că mă judecă lumea sau că nu mă place lumea. Sunt ok cu asta. Aveam foarte multe de arătat, mai ales de spus”, spune fostul concurent. 

Artistul a vorbit despre colegii lui faimoși, menționând că există cineva care încearcă să destabilizeze echipa. 

„Nu pot să tac când văd că alții încearcă să manipuleze oamenii. Spun tot felul de lucruri doar ca să-i demotiveze pe ceilalți. La ultimul joc de eliminare, Faimoșii au pierdut din cauza unor cuvinte pe care DOC le-a spus și a dezbinat echipa și eu nu pot să tac. Atunci m-a amenințat: că nu o să mă bată, dar o să-mi rupă un deget”. 

Află mai multe detalii din materialul video de mai jos. 

Sursa foto: PRO TV

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies