• Emisiuni
  • Survivor România
  • Kamara, mesaj emoționant de la cea mai bună prietenă, înainte de Marea Unificare: „Pentru Leon!”

Kamara, mesaj emoționant de la cea mai bună prietenă, înainte de Marea Unificare: „Pentru Leon!”

Kamara, mesaj emoționant de la cea mai bună prietenă, înainte de Marea Unificare: „Pentru Leon!”

Survivor România a pregătit surprize nemaipomenite pentru concurenții sezonului 2023! În ediția de miercuri, 22 martie, Războinicii și Faimoșii au primit o veste neașteptată de la Domnul Dan: urmează Marea Unificare! 

Faimoșii și Războinicii au ajuns aproape de mijlocul celei mai dificile provocări, Survivor România! În consiliul de eliminare de miercuri, 22 martie, Lucianna a părăsit show-ul, iar aceasta nu a fost singura veste surprinzătoare primită de cei 15 concurenți rămași.

Zanidache, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac s-au alăturat deja competiției, însă urmează să aflăm săptămâna viitoare care este rolul lor și cum îi vor ajuta pe supraviețuitori. Mai mult decât atât, prezentatorul Daniel Pavel a făcut un anunț la care triburile nu se așteptau deloc: urmează Marea Unificare! Această etapă va veni la pachet cu o serie de surprize pentru telespectatori și concurenți!

“Săptămâna viitoare este săptămâna Unificării”, le-a spus acesta, fără a le da însă prea multe detalii.

Cea mai bună prietenă a lui Kamara nu a putut sta indiferentă înainte de această etapă importantă a show-ului de supraviețuire, motiv pentru care i-a transmis artistului un mesaj de susținere:

„Sunt fericită și extrem de mândră de tot ce a reușit până aici Kamara, știu cât de mult și-a dorit să trăiască această aventură și am încredere că va reuși să se întoarcă acasă - Învingător, pentru LEON. Are tot ce-i trebuie pentru că este un luptător prin definiție, iar Unificarea este doar următoarea treaptă spre Trofeu! Hai tati, campion! Înc-un pas, pentru Leon!”, i-a transmis prietena lui Kamara.

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni