• Emisiuni
  • Survivor România
  • La Survivor, Faimoșii vor avea parte de o nouă eliminare. Cine va părăsi competiția: Laura Giurcanu, CRBL sau TJ Miles

La Survivor, Faimoșii vor avea parte de o nouă eliminare. Cine va părăsi competiția: Laura Giurcanu, CRBL sau TJ Miles

La Survivor, Faimoșii vor avea parte de o nouă eliminare. Cine va părăsi competiția: Laura Giurcanu, CRBL sau TJ Miles

Dacă în urmă cu o săptămână au fost liniștiți, iar ziua de luni a reprezentat șansa de a câștiga mesaje de la cei care îi apreciază în mediul online, ieri, lucrurile au revenit la normal, iar concurenții au intrat pe traseu într-o luptă grea pentru Imunitate.

 A fost, încă o dată, șansa de a demonstra că își doresc locul în competiție și că sunt dispuși să lupte până la epuizare pentru a nu-și auzi numele în Consiliul de Nominalizare. 

Ceea ce s-a întâmplat a fost un joc în care Războinicii au condus detașat și au demonstrat că sunt într-un punct foarte bun, din punct de vedere al moralului. Cu un scor de 10 la 5, Alexandru Nedelcu a fost cel care a închis meciul și le-a oferit colegilor săi o nouă săptămână în care doar au asistat la nominalizările făcute de celălalt trib. 

Încă o dată, Marian și Elena au câștigat Imunitatea Individuală, așa că au mers la Consiliu cu gândul de a face propuneri, nu și cu teama de a fi votați! Cei trei care au ajuns la decizia telespectatorilor au fost Laura Giurcanu, CRBL și TJ Miles. Astfel, aceștia sunt nevoiți să aștepte rezultatul votului celor de acasă pentru a afla care dintre ei se va întoarce în România după mai bine de două luni petrecute în Republica Dominicană. 

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:57. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 24.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.3 puncte de audiență și 13.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:31, aproape 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe Survivor România!  

În această seară, show-ul merge mai departe, iar concurenții vor avea ocazia de a câștiga una dintre cele mai importante recompense la Jocul de Comunicare. Cine va primi mesaje video de la oameni importanți din viața lor, aflăm în doar câteva ore. 

Zanni le aduce celor de acasă, și în această seară, Survivor: Extrashow, emisiunea online în care se discută cele mai importante momente din ediția de pe TV! Alături de câștigătorul ultimului sezon se va afla, încă o dată, Cătălin Zmărăndescu, ultimul Faimos care a părăsit competiția. 

Nu uitați că de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți vedea cine va părăsi competiția, dar și ce reacții vor stârni mesajele de acasă în sufletele concurenților!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni