Lupta este mai dură ca niciodată la Survivor România! Azi, triburile se confruntă în primul Joc de Imunitate al săptămânii


	Lupta este mai dură ca niciodată la Survivor România! Azi, triburile se confruntă în primul Joc de Imunitate al săptămânii
Citeste mai mult despre: Survivor, survivor romania 2023,
Autor: Lorena Martin
Data: 06 Februarie 2023

Cu două eliminări și o veste care i-a șocat pe concurenți. Așa s-a încheiat săptămâna trecută a celui mai puternic reality show din lume. La Survivor România este cel mai tare sezon, iar asta se vede cu fiecare provocare, cu fiecare trăire a concurenților și, săptămâna aceasta, cu cele două lupte pentru Imunitate pe care Daniel Pavel le-a anunțat la ultimul Consiliu. Diseară, de la 20:30, Războinicii și Faimoșii se vor confrunta în prima dintre acestea. 

În tribul Războinicilor pare că s-a regăsit echilibrul după ce au câștigat două jocuri la rând, cel pentru Imunitate și primul pentru Comunicare, așa că în această seară, aceștia vor căuta strategia corectă pentru a continua forma bună. ”Trebuie să ne concentrăm cum am învățat în ultimele două dăți”, va spune o concurentă. Cu toate acestea, se pare că liniștea este doar una aparentă deoarece un nou conflict major mocnește în trib. Cine va ajunge să spună: ”Nu pot să accept ce face figuranta asta”, dar și ce răspuns va primi, aflăm în doar câteva ore.

De cealaltă parte, în tribul Faimoșilor este încă mult regret după eliminarea lui Jorge pe motive medicale, dar și după pierderea Vicăi în urma votului celor de acasă. ”Mental, trebuie să ne setăm mai mult și să dăm tot”, va fi motto-ul uneia dintre membrele echipei. Va reuși ea să motiveze pe toată lumea? Cu gândul la ceea ce va urma zilele acestea, Kamara va admite: ”Două imunități... e chiar șocant”.

E vremea pentru luptă! Triburile trebuie să lase totul în urmă și să lupte cu toate forțele pentru a scăpa de emoția eliminării. Cine va reuși să câștige acest joc și să meargă la Consiliu în liniște? Pentru cine va începe deja emoția eliminării, aflăm curând. Tot atunci, în cadrul Consiliului, Daniel Pavel le va oferi atât celor rămași în competiție, cât și celor de acasă, noi detalii despre noul sistem de joc!

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO! 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies