• Emisiuni
  • Survivor România
  • Marea Unificare s-a încheiat la Survivor România: "Există un singur trib – Taino. Luptați fiecare pentru el”

Marea Unificare s-a încheiat la Survivor România: "Există un singur trib – Taino. Luptați fiecare pentru el”

Marea Unificare s-a încheiat la Survivor România: "Există un singur trib – Taino. Luptați fiecare pentru el”

Când pleci la drum în Survivor visezi să atingi noi borne ale dezvoltării tale psihice și fizice. Îți dorești să simți cum fiecare provocare este depășită și cum devii o versiune a ta mult mai bună. Așezi pe lista dorințelor să treci de primele săptămâni, să ajungi la Unificare și de acolo să lupți pe drumul dificil spre finală. Aseară, pe PRO TV, s-a încheiat una dintre cele mai importante etape: cea a Marii Unificări. Și s-a lăsat cu vești incredibile!

Emisiunea a început cu un joc spectaculos! Cei patru mentori, Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan, au format o singură echipă și au luptat contra a patru concurenți din triburile actuale, Remus, Alexandra Ciomag, Alin și Ștefania. După opt runde de senzație, s-a ajuns la ștafetă, iar cei patru care au format echipa mixtă a sezonului actual au reușit să câștige un masaj de neuitat. În aplauze și o energie la cote maxime, mentorii s-au retras din Survivor România și au revenit spre case și planurile lor de zi cu zi, lăsând în urmă sfaturi prețioase și jocuri puternice. 

Ceea ce a urmat a fost etapa cea mai frumoasă și așteptată: dușul, schimbarea de haine, o cină sețioasă și un concert plin de muzică bună, oferit de Antonia și Alex Velea. ”A fost o combinație de energie cu emoții. Efortul te consumă extrem de mult”, a spus Velea după ce i-a văzut pe concurenți. Antonia a simțit să adauge: ”A fost superb, o experiență frumoasă. Mă bucur că am fost aici”.    

Exact când se distrau mai bine și credeau că surprizele săptămânii s-au încheiat, a apărut Daniel Pavel care le-a dat o veste absolut șocantă. ”Petrecerea s-a încheiat. Marea Unificare a avut loc. Veți locui pe o singură insulă, veți face parte din același trib. Există un singur trib – Taino. Sunteți pe cont propriu. Luptați fiecare pentru el. Intrați la INDIVIDUALE”, a fost mesajul prezentatorului către cei 13 foști Faimoși și Războinici 

Cum se vor schimba toate strategiile? Cum se vor descurca concurenții să locuiască în același loc cu cei care le-au fost adversari până acum? Cine se va impune în primele lupte pe cont propriu? Toate sunt întrebări care-și vor găsi răspuns în următoarele ediții!

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni