• Emisiuni
  • Survivor România
  • Maria Constantin, primele declarații despre participarea la Survivor: "Știu ce mă așteaptă și sunt pregătită psihic!"

Maria Constantin, primele declarații despre participarea la Survivor: "Știu ce mă așteaptă și sunt pregătită psihic!"

Maria Constantin, primele declarații despre participarea la Survivor: "Știu ce mă așteaptă și sunt pregătită psihic!"

Survivor România 2023 se apropie cu pași repezi, iar numele vedetelor care fac parte din echipa Faimoșilor au fost dezvăluite în cadrul unei emisiuni care s-a văzut live pe VOYO.

Printre cele 12 celebrități care vor pleca în Republica Dominicană se numără și îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Constantin

“Mai sunt câteva luni până la nunta mea, dar eu totuși am ales Survivor. Cred că o să fie o vacanță frumoasă. Nu trebuie să mai calc costumele naționale, nu mai trebuie să mă machiez, să plec la evenimente, deci va fi o relaxare. Și încă o chestie, dacă nu îmi pică părul, înseamnă că o să fie ok. Dacă îmi pică părul, atunci punem perucă”, a declarat Maria Constantin la testimoniale. 

Artista spune că și-ar fi dorit să poată lua cu ea măcar o fotografie cu cei dragi. “Asta îmi va lipsi foarte tare. Al meu nu o să rămână fără mireasă cu siguranță. Adică o să fiu foarte pregătită, foarte bronzată, stăpână pe mine și o să vin cu forțe proaspete”, a mai spus Maria. 

“E foarte tare experiența! Știu ce mă așteaptă acolo și cumva sunt pregătită psihic. Fizic… nu știu. Psihicul contează foare mult! Sunt genul care se adaptează destul de repede și sunt și genul de om care dacă s-a umplut paharul, cu siguranta voi spune lucrurilor pe nume, dar în același timp sunt și diplomată și încerc tot timpul să aplanez conflictele”, a adăugat vedeta. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni