• Emisiuni
  • Survivor România
  • Mihai Zmărăndescu regretă că a fost eliminat de la Survivor înainte de unificare. Atac la adresa Ștefaniei: „Nu știe ce vrea de la viață”

Mihai Zmărăndescu regretă că a fost eliminat de la Survivor înainte de unificare. Atac la adresa Ștefaniei: „Nu știe ce vrea de la viață”

Mihai Zmărăndescu regretă că a fost eliminat de la Survivor înainte de unificare. Atac la adresa Ștefaniei: „Nu știe ce vrea de la viață”

Consideră că experiența de la Survivor l-a transformat într-un om mai bun și l-a făcut să aprecieze mai mult ce are acasă. Mihai Zmărăndescu a fost eliminat din competiție, înainte de Marea Unificare, fiind dezamăgit că Ștefania Stănilă a fost cea care l-a propus. 

Ștefania Stănilă, câștigătoarea Jocului pentru Imunitate Personală, l-a nominalizat pe Mihai Zmărăndescu spre eliminare. În ediția din 28 marie, Mihai a părăsit competiția, adunând cele mai puține voturi, după Remus Boroiu și Carmen Grebenișan. 

În cadrul unui interviu, acordat după plecarea de la Survivor, Mihai Zmărăndescu și-a manifestat regretul că a plecat înainte de Marea Unificare. El a vorbit despre foștii săi colegi de echipă, precizând cu cine s-a înțeles mai bine și cu cine mai puțin. 

„Deși are 26 de ani sau câți a spus că are, este o fată care nu știe ce vrea de la viață și care calcă pe cadavre, după cum s-a văzut în consiliul de eliminare, dând un om afară, care era stâlp în echipă, doar ca să stea prietena ei Carmen”, a ținut să menționeze Mihai Zmărăndescu. 

AFLĂ MAI MULTE DETALII ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI JOS. 



Sursă foto: arhiva PRO TV
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni