• PRO TV
  • Motivul pentru care Laura Giurcanu nu a fost prezentă la finala Survivor România: „Nu am putut”

Motivul pentru care Laura Giurcanu nu a fost prezentă la finala Survivor România: „Nu am putut”

Motivul pentru care Laura Giurcanu nu a fost prezentă la finala Survivor România: „Nu am putut”

Laura Giurcanu nu a fost prezentă la finala Survivor România 2022! Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu a putut ajunge să își susțină foștii colegi.

Show-ul fenomen „Survivor România” a luat sfârșit, iar în finală s-au confruntat Alex Delea și Elena Chiriac. După multe provocări, cel desemnat câștigător a fost Alex.
Cei mai mulți dintre foștii concurenți au fost prezenți în Republica Dominicană pentru a-și susține favoritul, însă au existat și persoane care au lipsit. Printre acestea se numără și Laura Giurcanu, care a primit o mulțime de întrebări din cauza faptului că nu a fost alături de prietena sa, Elena. Imediat după valul de reacții, ea a făcut o postare pe rețelele de socializare unde a explicat motivul pentru care nu a putut participa la finală, dar și care este starea ei de spirit, după desemnarea câștigătorului.

Pe parcursul competiției, Laura Giurcanu și Elena Chiriac s-au apropiat extrem de mult, motiv pentru care fanii se așteptau ca influencerul să fie alături de prietena sa. Aceasta a explicat faptul că din cauza unor probleme personale a fost nevoită să rămână în București și nu a putut ajunge în Republica Dominicană.



„Elena chiar mi-a fost ca o soră acolo și mă bucur că am apucat să descopăr ce om frumos e, cel mai mult îmi plăcea la ea cât de onestă e. Am râs mult. Iar Alex Delea a fost cel care, după unificare, ne-a sărit în ajutor de fiecare dată, cu orice, ne-a făcut chiar și un cuțit cu care să curățăm cocos cadou. Ne ajuta la foc, împărțea cu noi de fiecare dată, era bun, altruist și sincer. Felicitări vouă, sunt sigură că a fost experiența vieții. Din cauza unor probleme personale, nu am putut participa la finală, fiind în București. Mulțumesc pentru întrebări și griji, sunt bine.”, a scris Laura pe Instagram.

Mai mult decât atât, Laura a ținut să transmită un mesaj pentru Alex Delea. Aceasta l-a felicitat și a susținut că fostul războinic este cel care merita cu adevărat trofeul.

„Felicitări Alex Delea pentru marele premiu, îl meriți din plin cu siguranță. Tu și Elena ați fost favoriții mei la individuale, mă bucur maxim pentru finala asta. Elena, you rock, girl!!! Știu cât de greu ți-a fost și chiar ești o inspirație.”, a mai scris ea.

VEZI ȘI: SURVIVOR: Extrashow - ED 60

Sursă foto: Facebook/Laura Giurcanu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni