• PRO TV
  • Motivul pentru care Laura Giurcanu nu ar dori să mai participe la „Survivor”

Motivul pentru care Laura Giurcanu nu ar dori să mai participe la „Survivor”

Motivul pentru care Laura Giurcanu nu ar dori să mai participe la „Survivor”

Laura Giurcanu a avut un parcurs foarte bun în ediția trecută a competiției Survivor România. Modelul în vârstă de 25 de ani a demonstrat că se descurcă foarte bine pe traseu, aducând puncte pentru echipa sa. Cu toate acestea, Laura spune că nu s-ar mai aventura încă odată într-un asemenea concurs. 

Laura Giurcanu a petrecut două luni în Republica Dominicană, în echipa “Faimoșilor”, unde a reușit să le demonstreze tuturor că poate trece cu brio peste cele mai dificile probe. Condițiile de trai însă au marcat-o pe fosta concurentă. 

„Nu îmi este dor să mai merg la Survivor. Nu prea are cum să îți fie dor după ce ți-a fost foame și greu și nu ai putut să dormi bine. A fost o experiență foarte mișto, foarte intensă, foarte interesantă, dar nu a trecut suficient timp cât să mi se facă dor. Dacă e să îmi fie dor de ceva...este acela de a fi pe o insulă superbă, în liniște, atât. De restul lucrurilor, nu! Pentru genul acesta de experiență trebuie să treacă timp să apuci să fii nostalgic și să ți se facă dor”, a declarat ea într-un interviu pentru click.ro. 

Cum se înțelege Laura Giurcanu cu foștii colegi de la Survivor 


Laura Giurcanu a format un cuplu cu Cesar Bitlan, dar cei doi nu mai sunt împreună. Ei au avut o relație tumultoasă, cu despărțiri și împăcări.

„Sunt foarte fericită în iubire. Cât despre relația toxică despre care am vorbit în urmă cu ceva timp nu s-a mai întâmplat nimic interesant încât să fie discutat public. În momentul de față, nu sunt cu nimeni. Nu sunt nici singură! Cu TJ Miles nu am mai vorbit după ce m-am întors din Dominicană. Nu suntem certați, nu sunt supărată pe el, dar chiar nu am mai vorbit.

Am mai vorbit cu persoane din Survivor, dar nu cu toți. Cu Elena (n.r – Chiriac) și CRBL am mai vorbit și am o părere foarte bună despre ei. Între noi este o chestie strict legată de energie. Eu sunt de părere că energia este foarte bună și pozitivă în grupul acesta.”, a spus Laura Giurcanu.

Sursă foto: Instagram/ Laura Giurcanu

Vezi și: Theo Rose, despre viitoare ei familie


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni