• Emisiuni
  • Survivor România
  • „Mulțumesc, Dumnezeule!” Lucianna Vagneti se trântește în genunchi și are o reacție neașteptată. Unii faimoși o ironizează

„Mulțumesc, Dumnezeule!” Lucianna Vagneti se trântește în genunchi și are o reacție neașteptată. Unii faimoși o ironizează

La scorul de 5-2, pe traseu intră Bianca Patrichi și Lucianna Vagneti. Războinicii sunt tot mai determinați să schimbe scorul de pe tabel. 

După mai multe încercări eșuate de a introduce mingile în coș, Lucianna Vagneti reușește să căștige. Este primul ei punct câștigat în competiția de astăzi, iar bucuria ei este imensă. Brazilianca se bucură în felul ei de victorie, iar unii faimoși și-au permis câteva ironii: 

„Naștem, naștem...”, va comenta Ada Dumitru țipetele de fericire ale Luciannei. 

„Mai știu și eu ceva. Nu sunt o campioană, sunt o mamă!”, va striga războinica, făcând un salt. 
 

Cine este Lucianna Vagneti din echipa Războinicilor



Lucianna Vagneti este una dintre concurentele Survivor România 2023 și face parte din echipa Războinicilor! Aceasta, înainte de marele debut al competiției a răspuns la câteva întrebări personale. Iată de ce îi va fi dor, ce o sperie, dar și care este motivația sa!

Întrebată care este cea mai mare provocare cu care se va confrunta în competiție, Lucianna a mărturisit că dorul de casă ar putea să o deconcentreze de la joc.

„Trebuie să îmi țin mintea limpede, să nu mă afecteze dorul de casă, de copii... Trebuie să joc bine!”, a răspuns Lucianna. Dacă până în acest moment grijile Luciannei au legătură cu familia, atunci când vorbim de temeri fizice, ea a recunoscut că se sperie de insecte.

Cu toate acestea, cel mai greu lucru pentru ea rămâne dorul de familie: „Cu siguranță o să îmi lipsească îmbrățișările copiilor mei, fetelor mele, cuvintele și iubirea soțului meu.. O să îmi lipsească momentele frumoase din familia mea”, a adăugat ea.

Vezi momentul integral mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni