Oana Ciocan, prima reacție după ce a primit totemul de imunitate

Citeste mai mult despre: Survivor Romania, Oana Ciocan,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 04 Aprilie 2022

Războinicii au câștigat jocul pentru imunitate, iar cea care a primit totemul a fost Oana Ciocan! 

Acum, că am adus puncte, am adus și totemul... Parcă e altă viață la Survivor. De când conviețuim cu Faimoșii, am descoperit mai multe secrete, să zic așa: ei nu sunt o echipă, nu au fost de la bun început”, a spus Oana, după ce a ajuns înapoi în junglă. 

”Problema lor este că nu sunt uniți, de fapt. Cred că unul își dorește mai mult, altul - mai puțin. Ei nu se concentrează pe defectele lor. Ei se concentrează să-și scoată ochii unul altuia”.

Chiar dacă în acest moment, Războinicii resimt o lipsă de energie din cauza condițiile extreme, aceștia au găsit puterea de a da totul pe traseu și a câștiga cel de-al 11-lea totem de imunitate. 

Pe lângă lipsa mâncării, concurenții se confruntă și cu schimbările bruște de vreme. În Republica Dominicană, în această perioadă a anului, plouă frecvent, iar diferențele de temperatură între zi și noapte sunt semnificative.

Alături de umiditate foarte ridicată, aceste situații sunt proprice pentru apariția răcelilor, durerilor articulare, a durerile de cap, febrei sau frisoanelor. Cu siguranță, concurenții ar fi dorit să aibă în bagajul lor de supraviețuire un remediu ieftin, precum paracetamolul, care să le mai aline din disconfortul adus de condițiile extreme din junglă.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies