Survivor 2023, 22 martie. Faimoșii și Războinicii, luptă strânsă pe traseu în Jocul pentru Comunicare


	Survivor 2023, 22 martie. Faimoșii și Războinicii, luptă strânsă pe traseu în Jocul pentru Comunicare
Citeste mai mult despre: Survivor 2023, Ada,
Data: 22 Martie 2023
Ștafetă la Survivor România 2023! Doi Faimoși și doi Războinici au intrat pe traseu pentru a câltiga ultimul punct în Jocul pentru Comunicare

Din echipa Faimoșilor au intrat pe traseu Remus Boroiu și Carmen Grebenișan, iar de la Războinici Robert Moscalu și Alexandra Ciomag.

Andreea Moromete vs. Ștefania. Cum s-au descurcat pe traseu

Un nou scandal a izbucnit după duelul dintre Andreea Moromete și Ștefania. Kamara l-a acuzat pe Dan Ursa de falsitate, iar Războinicii nu s-au abținut și i-au dat imediat replica

„Ești un fals, îți jur”, a spus Kamara.

„Tu primești diplomă pentru falsitate”, a mai spus Robert Moscalu.

„Am plecat la Santo Domingo. Tu nu o să vezi Santo Domingo anul ăsta, nici anul viitor”, i-a spus Kamara lui Dan Ursa.

Vezi mai jos momentul complet

Photo finish în duelul dintre Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag! Ambele concurente au finalizat primul joc în același timp, iar Daniel Pavel le-a anunțat că trebuie să intre la cel care, în mod normal, ar asigura două puncte în loc de unul.

De data aceasta, Faimoasa și Războinica au luptat pentru un singur punct. Alexandra Ciomag a fost cea care a reușit să aducă echipa albastră cu un pas mai aproape de marea recompensă. Scorul este de 5 la 4 pentru Faimoși.

„Doamne, dar ce om e Kamara, în ce hal...Spunea: Ciomag, nu poți. Ciomag, vezi, că o să cazi. Vezi că ești proastă. Ești proastă!”, a povestit Războinica.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai jos


Robert Moscalu vs. Ionuț Iftimoaie. Deși pe traseu nu a avut noroc și chiar a rămas în urmă cu mult față de adversarul său, Faimosul a reușit să aducă nu unul, ci două puncte pentru echipa sa. Recuperarea spectaculoasă a lui Ionuț Iftimoaie a venit după ce a ales jocul de pe uscat care îi garanta cele două puncte acumulate.

Vezi momentul complet mai jos

A adus egalitate, însă starea de sănătate a concurentei din echipa roșie nu este tocmai bună. După victorie, Ada a început să plângă de durere și a avut nevoie de îngrijirea medicului.

„Mă doare! Îmi iese întruna. Tot traseul mi-a ieșit”, a spus Ada în hohote de plâns.

Andreea Moromete vs. Ștefania. Cum s-au descurcat pe traseu

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies