Prima imagine de la filmarile Supravietuitorul


	Prima imagine de la filmarile Supravietuitorul
Citeste mai mult despre: Supravietuitorul, prima imagine, ProTV,
Data: 11 August 2016

Imagineaza-ti ca ajungi pe o insula pustie din Filipine, unde te asteapta o plaja cu nisip fin, apa calda, corali superbi cu pestisori colorati si soarele te imbie la bronzul perfect. Te simti ca intr-o poveste, ca intr-un vis din care nu vrei sa te trezesti niciodata. Pare a fi concediul perfect!

In Supravietuitorul, insa, aceasta insula pustie e departe de a fi un concediu, iar peisajul feeric se transforma, intr-o secunda, intr-un cosmar. Nisipul fin iti arde talpile, apa calda si sarata de mare iti este si „apa de la dus”, coralii ascund specii mortale de serpi sau pesti, iar soarele este mult prea inabusitor, nu poti respira si nu ai unde sa te ascunzi de el.

Tu cat crezi ca ai putea rezista? Crezi ca ai ce trebuie sa poti trai impreuna cu 17 straini, in conditiile de mai sus? Ai putea sa iti faci aliante? Ai avea persoane de incredere, ai putea numi pe cineva „prieten? Ai fi cel care ia deciziile sau cel care urmeaza hotararile celor din jur?

In aceasta toamna, vei descoperi la Supravietuitorul cum s-au adaptat cei 18 concurenti celor mai complicate conditii pe care le-au intalnit vreodata!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies