• PRO TV
  • Raisa este primul membru al juriului Supravietuitorul!

Raisa este primul membru al juriului Supravietuitorul!

Raisa este primul membru al juriului Supravietuitorul!

Suspansul si tensiunea si-au spus cuvantul in Supravietuitorul! Cele doua triburi, Hangin si Tubig, s-au unificat luni seara si au format tribul Araw. Concurentii au inceput lupta pe cont propriu, si-au facut noi strategii si au incercat sa treaca de probe extrem de dificile pentru a ramane in joc. Editia Supravietuitorul de luni a obtinut 6.9 puncte de rating si 22.7% share, la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare.

Primele surprize, prima proba individuala si prima eliminare

Maria a primit o noua sansa luni seara si, cu toate ca a fost votata la Consiliul tribal sa paraseasca competitia, a fost trimisa pe Insula exilului, unde a fost primita cu bucurie de Liviu, Lucian si Ina.

Concurentii ajunsi in cea de-a doua jumatate a jocului au luat parte la unificarea triburilor Hangin si Tubig, transformate in tribul soarelui, Araw. De acum, mizele sunt mult mai mari si fiecare are o sansa la marele premiu de 100.000 de euro si titlul de unicul supravietuitor.

Unificarea a inceput cu o petrecere, in care concurentii au mancat, pentru prima data de cand sunt pe insula, carne si paine. A fost un prilej bun pentru ei de a se apropia, deoarece, de acum inainte, vor trai impreuna. Relaxarea nu a durat foarte mult, deoarece Dragos i-a anuntat pe toti ca vor avea prima proba individuala, prima incercare care i-a testat cat de bine se descurca pe cont propriu. Fiecare a fost singur impotriva celorlalti. 

Toti au primit cate 48 de piese de lemn, pe care au fost nevoiti sa le aranjeze intr-un turn de 24 de etaje, cu o inaltime de 2 metri si 40 de centimetri. Concurentii au inceput proba si au facut tot posibilul sa ramana in competitie, insa tensiunea si concentrarea si-au spus cuvantul. Daca Otniela a reusit sa termine turnul prima, Diana a avut ghinion si, dupa ce reusise sa cladeasca jumatate dintre etaje, turnul ei s-a daramat si a trebuit sa ia totul de la capat. Nu a mai avut timp sa cladeasca turnul inaintea colegilor ei, asa ca a parasit tribul Araw. Insa, pentru ea nu s-a incheiat jocul, deoarece a primit o noua sansa si s-a alaturat Mariei, Inei, lui Liviu si lui Lucian pe Insula exilului.


O noua insula pentru tribul Araw

Membrii tribului Araw, Otniela, Raisa, Andrei, Robert, Iulian, Mircea S., Mircea A., Andreea si Adina, au de acum o noua casa, o insula mai mare, pe care vor trebui sa supravietuiasca de acum inainte. Concurentii s-au bucurat de schimbare si au luat totul de la zero. Ei au cautat locul potrivit pentru adapost, au cautat hrana, au fost incantati de tot ce le ofera locul care-i gazduieste acum si au incercat sa-si faca noi aliante si sa-i cunoasca mai bine pe cei cu care nu au interactionat foarte mult pana acum. Prima zi in aceasta formula a adus discutii noi si strategii pentru a ramane cat mai mult in joc. Chiar daca unii dintre ei erau apropiati pana acum, lucrurile s-au schimbat odata cu unificarea triburilor, iar concurentii au constientizat faptul ca fiecare lupta pentru el.


Mircea A. a castigat colierul imunitatii si prima imunitate individuala

O noua zi, o noua provocare! Concurentii au primit dimineata mesajul: ”unul dintre voi are astazi sansa sa castige ceva foarte important.”, iar dorintele au inceput sa curga, fiecare spunand ce ar vrea sa primeasca. Insa, au avut parte de o surpriza, o noua proba de imunitate pentru tribul Araw! 

Dragos Bucurenci a luat inapoi simbolul imunitatii, iar de acum inainte concurentii vor lupta pentru colierul imunitatii. Cel care-l va castiga va avea imunitate personala la Consiliul tribal, va vota, dar nu va putea fi votat sa plece de pe insula. Proba de imunitate le-a testat elasticitatea si rezistenta. In orice moment, corpul lor a trebuit sa se sprijine pe doua trepte ale aceluiasi stalp de lemn, avand cate cinci secunde pentru a trece la nivelul urmator. 

Dupa minute in sir in care au stat suspendati si s-au concentrat sa ramana cat mai mult acolo, concurentii au cedat pe rand, castigatorul primei imunitati individuale fiind Mircea A., care s-a asteptat la mai multa bucurie din partea colegilor, insa acestia nu s-au aratat foarte incantati de faptul ca el a castigat imunitatea individuala, spunand ca planurile le-au fost date peste cap. Concurentii au gandit noi strategii si ce ar trebui sa faca sa ii inlature pe cei care reprezinta un pericol in joc.


Zi de rasfat la spa pentru Mircea A., Andreea si Adina, in urma probei de recompensa

A venit momentul ca cei noua concurenti sa lupte pentru recompensa! La punctul de start, fiecare dintre ei a avut in fata, ingropati in nisip, zece saci. Cinci dintre saci contineau cate o bila colorata. Toti au fost nevoiti sa-i dezgroape si sa adune bilele. Numai primii trei concurenti care au reusit sa adune toate cele cinci bile au trecut in etapa urmatoare, in care au trebuit sa manevreze bilele printr-un labirint. Primul concurent care a reusit sa duca toate cele cinci bile la capatul labirintului a castigat recompensa – o excursie la un hotel de cinci stele. 

Locurile au fost trase la sorti, iar concurentii au inceput lupta! Au incercat din rasputeri sa gaseasca cele cinci bile, insa doar Andrei, Otniela si Mircea A. au trecut in runda a doua. Cei trei au continuat lupta si au facut tot posibilul sa castige recompensa. La finalul probei, Mircea A. a reusit sa fie cel care a obtinut mult ravnita dupa amiaza la hotelul de lux, dar a putut alege inca doi membri care sa-l insoteasca, asa ca a decis sa fie insotit de Andreea si Adina. Cei trei au petrecut momente de neuitat, s-au relaxat la spa si si-au amintit de civilizatie si de conditiile pe care le au acasa.

Pe insula, ceilalti sase concurenti au discutat intens despre decizia lui Mircea A. de a le lua cu el pe Adina si Andreea, dar, dupa cateva ore, i-au primit inapoi pe insula cu bratele deschise, dornici sa afle cum a fost experienta la spa.

Reguli noi la Consiliul tribal!

Primul Consiliu tribal pentru membrii tribului Araw! Toti si-au dorit foarte mult sa ramana in joc, au avut incredere in triburile cu care au pornit in competitie si in aliantele pe care le-au facut, dar au fost si dezamagiti. Concurentii au avut ocazia sa spuna ce ii nemultumeste si au avut parte de o surpriza: pentru prima data, nu l-au votat pe cel care urma sa paraseasca insula, ci pe cel care urma sa decida cine va pleca din Supravietuitorul. 

Au avut la dispozitie cateva minute pentru a se gandi la vot si a-l alege pe cel care va lua decizia corecta, iar la final cele mai multe voturi au mers la Mircea S., care a hotarat pe cine va elimina, iar decizia lui a fost Raisa. Incepand de luni si pana la finalul celor 44 de zile, cei eliminati la Consiliul tribal vor forma juriul Supravietuitorul, care va decide, in finala LIVE, cine va castiga marele premiu de 100.000 de euro si titlul de unicul supravietuitor. Raisa a devenit primul jurat Supravietuitorul, iar pentru cei ramasi in competitie conditiile vor deveni din ce in ce mai grele.

Saptamana viitoare, luni si marti, Supravietuitorul aduce noi provocari pentru concurenti, teste dificile care le vor pune la incercare rezistenta, noi aliante si eliminari surpriza.

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni