• Emisiuni
  • Survivor România
  • Războinicii au început săptămâna cu două victorii! Survivor România, lider absolut de audiență

Războinicii au început săptămâna cu două victorii! Survivor România, lider absolut de audiență

Războinicii au început săptămâna cu două victorii! Survivor România, lider absolut de audiență

Unificarea a adus cu ea dormitul la comun, pe aceeași insulă, dar cu siguranță nu a adus liniștea! Cele două triburi se află într-un plin proces de adaptare, de înțelegere și de cunoaștere. 

Faimoșii și Războinicii au arătat că trecerea la statul împreună nu este deloc una facilă și că aparenta bună înțelegere arătată săptămâna trecută poate fi oricând spulberată, cât ai zice... tăiat de cocos la prima oră a zilei! 

Prima probă a serii a fost pentru un tort de morcovi! Într-un mini game în care concurenții au putut să aleagă, pentru prima dată, să lupte chiar și cu un adversar de sex opus, distracția a fost la cote înalte. După ce Alex Nedelcu a învins-o pe Laura Giurcanu, TJ Miles pe Mihaela sau Alexandra Duli pe CRBL, scorul a fost închis de Ionuț Popa în fața lui Marian Drăgulescu. Astfel, după un scor de 7 la 5, Războinicii au savurat tortul! 

Ceea ce a urmat a fost Jocul de Recompensă care a adus și o miză incredibilă: o masă pe cinste cu produse de la KFC! Cu gândul la potențiala victoria, a început una dintre cele mai grele provocări pe care concurenții le-au avut până la acest moment. Lupta a fost extrem de echilibrată în prima parte, scorul ajungând până la 5 la 5. De acolo, Războinicii au demonstrat o motivație și mai mare, reușind să câștige pentru a doua oară într-o singură zi. Cu 10 la 7, aceștia s-au bucurat de o masă pe cinste și pornesc cu burta plină în următoarele probe ale săptămânii.  

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.8 puncte de rating și 23.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.7 puncte de audiență și 17.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au urmărit cele două victorii ale Războinicilor, iar în minutul de aur, la ora 21:56, aproape 2.2 milioane de telespectatori au ales să-și încheie săptămâna cu ochii pe PRO TV.

După un început al săptămânii extrem de dificil, Faimoșii trebuie să se regrupeze! În această seară, pe traseu vor lupta contra tribului Războinicilor pentru Imunitate. Ce echipă va avea liniște la Consiliu și cine va face nominalizările, aflăm în câteva ore! 

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV! Zanni este pregătit să dezbată cele mai noi vești din Dominicană, alături de invitatul zilei.  

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO! 


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni