Războinicii și mentorii lor au câștigat primele jocuri ale acestei etape!

Războinicii și mentorii lor au câștigat primele jocuri ale acestei etape!

Săptămâna Unificării continuă astăzi, de la 20:30! 

Cei care au sperat, care au dat totul și nu au renunțat niciodată la luptă... ei au ajuns până aici, până în săptămâna în care a început Marea Unificare. Sunt concurenții care din prima zi și-au depășit limitele, s-au adaptat și s-au întrecut în victorii personale, pe plan fizic și psihic. Începând de ieri, aceștia au avut alături patru mentori, Zanni și Elena Chiriac pentru Faimoși și Alex Delea și Oana Ciocan, pentru Războinici. Împreună au pășit înspre ceea ce înseamnă noua bornă a competiției. 

 
Dornici să arate din ce sunt făcuți și că pot învinge, indiferent de condiții, cei 15 rămași în joc au intrat pe traseu în primul joc al zilei, cel pentru Recompensă. În premieră, foștii concurenți, actuali mentori, au luat cu asalt traseul. Alex Delea a adus 2 puncte pentru Războinici, în fața lui Zanni, iar Elena alte 2 pentru Faimoși în fața Oanei. Victoriile s-au adunat la cele aduse de actualii concurenți, iar tribul albastru s-a impus fără probleme cu 10 la 4, câștigând un picnic pe cinste.  
 
A urmat un joc încărcat de emoție și de gânduri spre cei dragi, cel de Comunicare, în care miza a fost – apel video cu familia, un apel care i-ar fi adus ”mai aproape ca niciodată de tribul de acasă”, după cum le-a zis Daniel Pavel. Miza i-a făcut pe toți să tragă până la epuizare, însă după o răsturnare de situație incredibilă, câștig de cauză au avut iar Războinicii, lăsând membrii echipei roșii cu lacrimi în ochi. 
 
”Mi-a explodat sufletul de bucurie”, a spus Alexandra Porkolab după ce și-a văzut fiica, ”astea sunt chestiile de care ai nevoie”, a adăugat Krișan după discuția cu părinții lui, iar Andreea Moromete a concluzionat că s-a simțit în zona ei de confort după câteva minute în care și-a revăzut fratele. Indiferent de persoanele care le-au fost aproape pentru scurt timp, sentimentul a fost unul clar: energie din plin!


 
Diseară, telespectatorii vor vedea cum s-au adaptat cei 4 mentori în triburi, cum s-au simțit după primele jocuri și ce l-a făcut pe Zanni să spună că ”mai renunț la orgoliu”. Tot atunci, cu noi mize îi așteaptă pe concurenți și noi jocuri! Dar nu va fi vremea doar pentru jocul de recompensă, ci și pentru Jocul de Imunitate care se va încheia cu eliminare. 
 
Cine va pleca în doar câteva ore acasă? Pentru cine se va încheia competiția fără să apuce să simtă întregul fior al Unificării?

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni