• Emisiuni
  • Survivor România
  • Robert Niță a fost eliminat din competiția Survivor România! ”Am tras învățămintele”

Robert Niță a fost eliminat din competiția Survivor România! ”Am tras învățămintele”

Robert Niță a fost eliminat din competiția Survivor România! ”Am tras învățămintele”

Cea de-a treia săptămână a show-ului fenomen Survivor a ajuns la final! După ce în primele două zile, Faimoșii și Războinicii și-au împărțit victoriile, aseară a venit momentul unei noi întâlniri pentru recompensă, dar și a unui nou Consiliu de eliminare care a lăsat echipa Faimoșilor cu un om în minus. 

Lupta serii a fost una pentru recompensă! Cu gândul la spaghetele puse la bătaie, cele două echipe au intrat pe teren cu toată forța înainte, iar asta s-a văzut în confruntările extrem de crâncene. Motivați după ce au pierdut jocul de imunitate, Faimoșii au reușit să obțină o nouă victorie, ei fiind cei care au plecat acasă cu toată mâncarea pusă la bătaie în această săptămână. 

Și de această dată, la Consiliul de eliminare, emoțiile au fost de partea Faimoșilor. Robert, Radu și TJ au așteptat rezultatul votului celor de acasă și au sperat că făclia lor nu se va stinge încă. Cel care a părăsit super show-ul Survivor România este Robert Niță, fostul fotbalist care se accidentase cu puțin timp în urmă și nu mai putea juca alături de colegii lui. 

Declarația lui de final a fost încărcată de lecții pentru cei din jurul său: ”Lăsând la o parte discuțiile care au fost, încetase cu ceva timp în urmă să mai fie, pentru mine, o competiție sportivă pentru că mă durea jumătate de corp. Dar poate a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a nu fi recalcitrant, de a nu le face observație colegilor mei, fiind într-o stare de sănătate proastă. Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat și mult mai scurt decât îmi propusesem”

Cea de-a noua ediție a show-ului, care a adus și o nouă eliminare, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating și 27.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.0 puncte de audiență și 18.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de români au simțit emoțiile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 21:36, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Competiția merge mai departe! Nu ratați duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, noi ediții spectaculoase cu răsturnări de situație, lupte dramatice și confruntări în care voința este cuvântul zilei! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni