• Emisiuni
  • Survivor România
  • Săptămâna de Survivor România s-a încheiat cu doi concurenți care au părăsit competiția: câte unul din fiecare trib!

Săptămâna de Survivor România s-a încheiat cu doi concurenți care au părăsit competiția: câte unul din fiecare trib!

Săptămâna de Survivor România s-a încheiat cu doi concurenți care au părăsit competiția: câte unul din fiecare trib!

O săptămână incredibilă. Patru ediții în care neprevăzutul a fost la ordinea zilei. Faimoșii și Războinicii au înțeles că Survivor România le poate aduce, zi de zi, vești din cale afară și momente tot mai dificile. Au învățat că pentru a rezista trebuie să uite că există limite, că provocările sunt prea mari și că dorul de casă trebuie lăsat doar în suflet. Aseară, săptămâna de Survivor s-a încheiat cu o nouă ediție de neuitat. 

Primul joc al serii s-a concluzionat cu o victorie a Războinicilor care a oprit șirul celor câștigate de Faimoși și care le-a adus un set de pescuit celor din tribul albastru. Rămâne de văzut cum vor reuși să-l folosească și pe mai departe. La finalul jocului, Daniel Pavel le-a dat tuturor celor prezenți o veste dureroasă: Sebastian Dobrincu a fost nevoit să părăsească competiția în urma accidentării suferite acum câteva zile. 

Liniștea a fost departe de a fi găsită deoarece la Consiliul de Eliminare a mai fost încă o concurentă care a pornit pe drumul spre casă. În urma voturilor celor de acasă, din tribul Războinicilor, a plecat Maria Lungu. Tânăra a fost cea mai puțin votată, în timp ce Andrei Neagu și Codruța Began continuă drumul în Survivor. 

Ultima ediție a săptămânii de Survivor a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.2 puncte de rating și 25.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.7 puncte de audiență și 23.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de românii au urmărit show-ul, iar în minutul de aur, la ora 20:50, aproape 2.3 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Show-ul continuă și săptămâna viitoare! Triburile sunt pregătite să revină în luptă cu un singur gând: să arate că sunt cei mai buni. Cine va reuși noi victorii? Cine va învăța să reziste condițiilor tot mai dificile?

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni