• PRO TV
  • Saptamana viitoare, in Supravietuitorul au loc doua eliminari in aceeasi editie!

Saptamana viitoare, in Supravietuitorul au loc doua eliminari in aceeasi editie!

Saptamana viitoare, in Supravietuitorul au loc doua eliminari in aceeasi editie!

Saptamana viitoare, luni si marti, de la 20:30, Supravietuitorul revine cu o noua runda de tensiuni, aliante, strategii si surprize pentru concurentii care se lupta pentru titlul de unicul supravietuitor si pentru premiul in valoare de 100.000 de euro!

In episodul de luni, cele doua triburi sunt, din nou, fata in fata si vor lupta pentru ambele probe, de recompensa si imunitate, in aceeasi editie! Proba de recompensa le va testa memoria vizuala si viteza de reactie, iar cele doua triburi, Hangin si Tubig, vor avea toate motivele pentru a incerca sa castige: recompensa le poate aduce obiecte de confort sau ...bilete la film! Concurentii intra la apa si rezolva puzzle-uri la proba de imunitate, care va decide din ce trib va mai fi eliminat un supravietuitor.

Marti, de la 20:30, duelul de pe Insula exilului va decide care este al treilea concurent care paraseste definitiv concursul, insulele din Filipine si va fi nevoit sa renunte la orice gand de a deveni castigatorul Supravietuitorul! Va fi un duel plin de tensiune, in care nu este nevoie de forta fizica, ci de concentrare si rezistenta. La Consiliul tribal, unul dintre cele doua triburi isi va elimina un membru, care va ajunge pe Insula exilului, cu o noua sansa de a intra in joc si de a le dovedi tuturor ca are ce trebuie pentru acest concurs!

Saptamana viitoare, cele doua triburi vor face tot posibilul pentru a castiga recompensa si imunitatea! Lupta va fi cu atat mai apriga, cu cat unificarea celor doua triburi nu mai este atat de departe, iar concurentii isi pregatesc deja strategiile pentru acel punct in joc!

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni