• Emisiuni
  • Survivor România
  • Seara perfectă pentru tribul Faimoșilor: două victorii! Diseară, lupta se dă pentru Imunitate

Seara perfectă pentru tribul Faimoșilor: două victorii! Diseară, lupta se dă pentru Imunitate

Seara perfectă pentru tribul Faimoșilor: două victorii! Diseară, lupta se dă pentru Imunitate

Aseară, Daniel Pavel a dat fluierul de start în cea de-a treia săptămână a reality show-ului Survivor România! Faimoșii și Războinicii au avut parte de o nouă seară încărcată de emoție și adrenalină, luptând până la epuizare pentru hrană. Cele două triburi au demonstrat că sunt capabile să dea totul pe teren pentru a-și asigura un trai mai bun în cea mai grea competiție din lume. 

Prima probă a serii a fost cea dată în Jocul pentru provizii. Motivați de șansa de a câștiga alimente care să-i ajute în următoarele zile, concurenții rămași în emisiune s-au motivat reciproc, s-au ajutat pe traseu și au oferit o luptă extrem de frumoasă încheiată cu o nouă victorie a Faimoșilor. Cu un scor de 10 la 6, aceștia au arătat că formează o echipă închegată și le-au lăsat Războinicilor multe semne de întrebare despre unitate și puterea pe traseu. 

Seara a continuat într-o notă amuzantă, cu un Joc de Mimă, care a avut ca miză... câte două ouă de persoană. După o luptă strânsă, la scorul de 4 la 4, Faimoșii au reușit să câștige punctul decisiv, bifând o seară perfectă! 

Au mai rămas doar câteva ore până la o nouă super ediție a show-ului fenomen! Dorul de casă și de familie devine tot mai arzător. ”Ce realizez aici și realizam înainte e că nu e nimic mai de preț decât familia. Când trăiești momente de genul, îți dai seama că nu ai nevoie de nimic mai mult”, va spune cu lacrimi în ochi unul dintre concurenți. Oare vor reuși să lase deoparte aceste sentimente și să se ridice pe traseu?

De această dată, Războinicii și Faimoșii vor lupta pentru Imunitate. Ce echipă va reuși să-și asigure un Consiliu liniștit și cine se va vedea față în față cu pericolul de a pierde un membru al echipei?

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, cea de-a noua ediție a celui mai puternic sezon SURVIVOR România! 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni