• Emisiuni
  • Survivor România
  • Soțul Crinei Abrudan i-a dat replica lui Mihai Zmărăndescu: „În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter se descurcă foarte bine”

Soțul Crinei Abrudan i-a dat replica lui Mihai Zmărăndescu: „În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter se descurcă foarte bine”

Soțul Crinei Abrudan i-a dat replica lui Mihai Zmărăndescu: „În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter se descurcă foarte bine”

Gabi Popescu, soțul Crinei Abrudan, a vorbit prin Sype în emisiunea „La Măruță” despre ultimele evenimente de la Survivor. Fostul fotbalist s-a arătat deranjat de atitudinea lui Mihai Zmărăndescu față de soția lui. 

La consiliul de nominalizare, Zmărăndescu a spus de ce a votat-o pe Crina. 

„Eram sigur că Crina nu va putea dormi în seara asta, pentru că am votat-o eu. Votul meu nu a fost sportiv, a fost social, pentru că ea, de când a venit aici, a intrat în toate certurile, iar pe mine mă deranjează și mă bruiază psihic chestia asta. Eu, spre deosebire de tine Crina, nu am trăit cu un promter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc”, a comentat tânărul luptător de MMA în vârstă de 23 de ani. 

Gabi Popescu i-a dat replica lui Mihai Zmărăndescu, fiind vizibil deranjat de atitudinea pe care o manifestă față de soția lui:

„În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter și a prezentat știri sportive cred că se descurcă foarte bine. Contracandidatul care va fi cât de curând. Pe lângă toate comentariile pe care le-a avut acest băiat, m-au deranjat unele simple: atunci când au avut proba în care Crina, cu Iftimoaie și cu DOC trebuiau să sprijine acele suporturi, ca acest băiat să treacă de pe o platformă pe alta. Ei, la acea probă, băiatul ăsta o certa pe Crina că nu poate să-i țină suportul. Păi, cum să țină suportul o fată de 45 de kilograme unui băiat de 135 de kilograme, este destul de greu. Problemele sunt de mult, nu de ieri, de astăzi”. 

„Eu ca bărbat mă lupt cu bărbații, nu cu femeile. Nu mi se pare normal să te iei de femei. (...) Crina merită să meargă mai departe în concursul acesta, mai are multe de demonstrat, atât Crina, cât și toate fetele din concurs. Eu cred că femeile se vor mobiliza și vor arăta ce pot de acum încolo”, a mai spus el.

Vorbind despre echipa Faimoșilor, Gabi Popescu a menționat că fetele se descurcă mai bine pe traseu decât băieții: 

„Dan Ursa îi bate pe oricare dintre ei. Băieții au făcut coaliție și au zis hai să scoatem femeile”. 

Poți urmări mai multe detalii în materialul video de mai jos ( de la min. 18:21)



Sursă foto: Facebook/ Crina Abrudan, arhiva PRO TV





 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni