• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor 2023, 22 mai. Carmen Grebenișan, profund mișcată de cadoul primit de la Ștefania Stănilă

Survivor 2023, 22 mai. Carmen Grebenișan, profund mișcată de cadoul primit de la Ștefania Stănilă

Survivor 2023, 22 mai. Carmen Grebenișan, profund mișcată de cadoul primit de la Ștefania Stănilă

După ce Ștefania Stănilă a fost eliminată și a ratat șansa de a ajunge la ultimele lupte din sezon, în concurs a mai rămas un singur reprezentant al fostei echipe a Faimoșilor - Carmen Grebenișan. Influencerița a legat o prietenie strânsă cu Ștefania, iar cadoul pe care l-a primit de la ea a mișcat-o profund. 

„A plecat o parte din mine. S-a rupt un pic din mine. Mi-a lăsat suvenirul ăsta, care este un lănțișor împletit de ea și mi l-a lăsat mie în ghiozdan. M-a atins faptul că mi l-a lăsat mie după ce a plecat. Nici nu m-a anunțat”, va admite Carmen, cea mai bună prietenă din show a Ștefaniei. De altfel, creatoarea de conținut este în acest moment singura reprezentată a tribului Faimoșilor în această etapă. Pe de altă parte, Andrei Krișan care s-a aflat la nominalizare cu Ștefi, le va transmite celor de acasă o parte din bucuria lui: ”Sunt atât de recunoscător”.

Vezi momentul integral în materialul video de mai jos. 


Dan Ursa și-a deschis sufletul în fața colegilor și a spus ce emoții are înainte de ultimele jocuri. 

„Nu știu cum a fost pentru voi, dar pentru mine au fost 5 luni foarte grele.Eu am făcut o statistică și am zis: la ultimele mele joburi am stat minimum 5 ani. Că eu sunt din ăla, dacă încep un lucru, îl duc până la capăt. De cursă lungă. Și am zis, dacă am venit aici, eu nu plec așa în două-trei luni. Trebuie să stau, să fac ce am de făcut. Băăi, nu știu dacă aș mai sta. Două luni n-aș mai rezista”, a mărturisit Dan Ursa în timp ce discuta cu Alexandra Porkolab și cu Carmen Grebenișan. 
 
„Lupt cu niște oameni foarte puternici. Următorul după mine e cu 10 ani mai tânăr.Sunt sportivi sau foști sportivi. De asta nu mă simt inferior absolut deloc. Mă simt, cel puțin, la fel de puternic ca și ei”, a spus Dan Ursa în fața camerei.

Vezi momentul integral în materialul video de mai jos: 


Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni