Survivor 2023, 22 martie. Eliminare-șoc la Războinici! Cine părăsește definitv competiția


	Survivor 2023, 22 martie. Eliminare-șoc la Războinici! Cine părăsește definitv competiția
Citeste mai mult despre: consiliul de eliminare, Survivor 2023,
Data: 22 Martie 2023

Daniel Pavel i-a rostit numele! Lucianna a părăsit Survivor România 2023, iar la plecare le-a făcut Războinicilor câteva cadouri de-a dreptul inedite!

În Consiliul de Eliminare de la Survivor 2023, 22 martie, Daniel Pavel a rostit numele Luciannei Vagneti. Războinica pleacă din competiție cu zâmbetul pe buze, bucuroasă că a simșit pe propria piele experiența fabuloasă din Republica Dominicană.

În semn de rămas bun, Lucianna le-a oferit colegilor din trib câteva brățări făcute de ea, gest care i-a emoționat până la lacrimi.

„Sunt foarte bucuroasă pentru că am trăit momentul până aici. Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, ci și despre strategie, despre cum să te porți cu niște persoane despre care habar nu ai cine sunt. Mi-am dat seama pe parcurs că eu nu sunt atât de tare pe cât trebuie să fie o persoană pentru Survivor.

Se spune că aici vii singur și pleci singur. Eu nu simt așa. Am ajuns singură și nu simt că plec singură. Sunt niște persoane care au intrat în sufletul meu și le las aici”, a spus Lucianna.

Ada, Ionuț Iftimoaie, Kamara și Mihai Zmărăndescu sunt cei patru Faimoși care se află în pericol de eliminare. De la Războinici, însă, la un pas de a pleca acasă sunt Robert Moscalu, Andrei Krișan și Lucianna. 

Daniel Pavel, prezentatorul celui mai puternic reality show din România i-a spus numele! Lucianna de la Războinici părăsește Survivor România 2023 astăzi, 22 martie.

Vezi mai jos momentul complet


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies