• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor 2023, 22 martie. Zanni, Delea, Elena și Oana i-au cunoscut pe Faimoși și Războinici

Survivor 2023, 22 martie. Zanni, Delea, Elena și Oana i-au cunoscut pe Faimoși și Războinici

Daniel Pavel a anunțat că săptămâna viitoare, la Survivor România 2023, va avea loc unificarea triburilor, însă Războinicii și Faimoșii nu vor fi singuri!

Zanni, campionul sezonului Survivor 2021, Alex Delea, campionul sezonului 2022, finalista Elena și Oana, singura fată rămasă din tribul cu bandana albastră de atunci, au revenit în Republica Dominicană!

Nu se află în vacanță, ci în cel mai puternic reality show din România, lucru pe care l-au simțit deja pe propria piele în anii trecuți. Daniel Pavel a anunțat cine va intra în echipa Războinicilor și cine va trebui să se ducă la Faimoși.

Zanni și Alex Delea, înapoi în Dominicană după o simplă provocare

Totul a început cu o provocare în mediul online între Alex Delea și Zanni. Cei doi câștigători Survivor România și-au propus unul celuilalt să meargă din nou în Republica Dominicană, de această dată alături de concurenții noului sezon.

Mulți au crezut că este vorba doar despre o glumă, însă au aflat ulterior că planul celor doi chiar este pus în practică. Astfel, Zannidache și Alex Delea i-au luat prin surprindere pe concurenții Survivor România 2023, dar nu pe cont propriu! Elena Chiriac și Oana Ciocan s-au alăturat și urmează să intre din nou pe traseul din Dominicană. 

VEZI PRIMELE IMAGINI CU DIN CONSILIU ÎN GALERIA DE MAI JOS



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni