Survivor 2023: Cine a câștigat colanul de imunitate în ediția din 22 mai

Survivor 2023: Cine a câștigat colanul de imunitate în ediția din 22 mai

Andrei Krișan a câștigat proba zilei și nu va mai avea emoții la Consliu, iar ceilalți patru vor aștepta rezultatul voturilor telespectatorilor de la finalul săptămânii trecute de Survivor România. Seara se va încheia cu o nouă eliminare! 

Vezi detalii în materialul video de mai jos. 


 

Înainte de consiliul de eliminare, concurenții discută în tabăra lor de pe insulă. Dan Ursa menționează că s-a simțit foarte bine la jocul de astăzi, chiar dacă a pierdut la final în fața lui Andrei Krișan. 

„Băăii, la jocul de astăzi, trebuie să vă mărturisesc, atâta m-am bucurat. Am avut emoții, că are grijă domnul Dan, când îți dă startul ăla cu 3,2,1...Eu am ajuns mai departe de cât am visat vreodată ”, le-a spus Dan Ursa colegilor, când au ajuns în camp. 

„Urmează un consiliu total diferit. Un consiliu unde nu mai avem presiunea nominalizărilor, presiunea voturilor. Plecăm împăcați că intrăm la votul publicului toți. Îmi ia din emoții faptul că publicul știe cel mai bine”, a mai adăugat Dan Ursa în fața camerei. 



Nu ratați, marți, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni