Survivor: dincolo de insulă, episod nou pe VOYO. Cum a fost pentru Bianca Patrichi întoarcerea la civilzație


	Survivor: dincolo de insulă, episod nou pe VOYO. Cum a fost pentru Bianca Patrichi întoarcerea la civilzație
Citeste mai mult despre: Bianca Patrichi,
Data: 12 Iunie 2023

Cea de-a cincea ediție a noului format exclusiv VOYO, Survivor: dincolo de insulă, o are în centru pe Bianca Patrichi, care a ieșit din emisiune după o perioadă de patru luni petrecuta în Republica Dominicană. 
 

După aflarea deciziei la Consiliul de Eliminare, Bianca Patrichi s-a declarat mulțumită de parcursul ei în competiție și a recunoscut că simțea că este timpul să plece, întrucât tensiunea atinsese cote maxime.

"Din punct de vedere social, simțeam o apăsare și o tensiune care creșteau de la ora la ora, sincer. Și acum când a crescut emoția asta din ce în ce mai tare m-am gândit că nu mai vreau. Nu mai vreau să intru într-un vortex și o mocirla din care nu mai stiu să ies".

Întoarsă la hotel, la fel ca și ceilalți concurenți, Bianca s-a bucurat de confortul mult dorit - un pat confortabil, apă caldă, mâncare din belșug - care a fost posibil doar odată cu revenirea la civilizație. Însă, cel mai important lucru pentru Bianca a fost revederea cu cei dragi.

"În astea patru luni de zile am avut timp să mă gandesc la absolut tot, la ce viață frumoasă am"
.

Vezi cum a fost așteptată Bianca Patrichi în aeroport în episodul 5 al formatului exclusiv VOYO, Survivor: dincolo de insulă.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies