• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor România 2023, 13 martie: Alexandra o acuză pe Luciana că îi fură lenjeria intimă: "Atâta gălăgie pentru chiloți?"

Survivor România 2023, 13 martie: Alexandra o acuză pe Luciana că îi fură lenjeria intimă: "Atâta gălăgie pentru chiloți?"

Survivor România 2023, 13 martie: Alexandra o acuză pe Luciana că îi fură lenjeria intimă: "Atâta gălăgie pentru chiloți?"

Ediția din 13 Martie a emisunii Survivor România aduce noi conflicte, nominalizări la eliminare neașteptate, un joc pentru imunitatem, precum și o nouă premieră: jocul de captivitate.

Alexandra Ciomag începe o discuție cu Lucianna legată de lenjerie intimă care îi lipsește. Aceasta o acuză că i-a furat câteva perechi de chiloți, în timp ce Lucianna se apară, spunând că nu ar avea motive să facă asta.

Refuzând să aibă o discuție cu Alexandra pe acest subiect, Lucianna îi aruncă o pereche de chiloți și spune că va lăsa de la ea pentru a nu continua cearta. La rândul ei, Alexandra spune că nu i se pare un gest normal și nu este un bun exemplu pentru fiicele sale.

"Nu stiu ce exemplu le dai fetelor tale"

În timp ce ceilalți concurenți își văd de treabă, Andreea Moromete intervine nervoasă, acuzând-o pe Alexandra că mereu caută ceartă.

Vezi momentul în materialul video de mai jos:



Kamara are o discuție cu Stefania și Remus în care le poveste despre copilăria sa, despre momentul în care a murit tatăl său și plecarea sa în Guineea, acolo unde se afla familia tatălui său:

"Îi era frică (n.r mamei) să nu ajungem la vreun orfelinat".

Kamara a mărturisit că i-a fost greu să se adapteze în Guineea și că își dorea să se întoarcă în România. Deși i s-a promis că va fi doar o vacanță, artistul a petrecut 14 ani acolo și își amintește cu nostalgie despre perioada petrecuta acolo.

"Am fost atât de șocat încât îmi doream să mă întorc aici".

Vezi momentul în materialul video de mai jos:


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni