• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor România 2023, 21 martie. Războinicii care se află în pericol de eliminare și mesajul lor pentru cei de acasă

Survivor România 2023, 21 martie. Războinicii care se află în pericol de eliminare și mesajul lor pentru cei de acasă

Survivor România 2023, 21 martie. Războinicii care se află în pericol de eliminare și mesajul lor pentru cei de acasă

După două jocuri spectaculoase, care s-au încheiat cu un scor foarte aproape de egalitate, Faimoșii și Războinicii s-au adunat la Consiliul de Nominalizare. De această dată, echipa albastră trebuie să-și exprime votul. 

Războinicii au pierdut „Jocul pentru Imunitate” și trebuie să facă nominalizări. Seara trecută, Faimoșii au fost în această ipostază. Din echipa roșie, sunt în pericol de eliminare: Mihai Zmărăndescu, Kamara, Ada Dumitru și Ionuț Iftimoaie. 

Vezi în materialul video de mai jos pe cine au votat Războinicii. 



Survivor România 2023, 21 martie. Mesajul Luciannei Vagneti pentru cei de acasă, după ce a fost nominalizată de tribul Războinicilor 


Survivor România 2023, 21 martie. Discursul lui Andrei Krișan, care se află pentru prima dată în pericol de eliminare 




Survivor România 2023, 21 martie. Mesajul lui Robert Moscalu, după ce a fost nominalizat de către Dan Ursa 


 

Survivor România 2023, 21 martie. Mesajul lui Mihai Zmărăndescu, faimosul aflat pentru prima dată printre cei nominalizați 


Ce se va întâmpla în continuare la Survivor România 2023. Alex Delea, Elena Chiriac, Zanni și Oana Ciocan se întorc în Republica Dominicană

Survivor România este show-ul care pune la încercare limitele concurenților, condiția lor fizică, dar mai ales capacitățile lor de supraviețuire în medii nefamiliare. Din luna ianuarie a anului 2023, Faimoșii și Războinicii au demonstrat că au spirit de luptă și că pot face față oricărei provocări, însă în edițiile următoare vor avea parte de o nouă surpriză complet neașteptată. 

Zannidache și Alex Delea vor surprinde concurenții Survivor România 2023, dar nu singuri! Elena Chiriac și Oana Ciocan s-au alăturat băieților și urmează să fie din nou în junglă. Citește mai multe detalii aici. 

Astfel, în edițiile următoare telespectatorii își vor revedea preferații în Republica Dominicană, în cadrul celui mai dur show de supraviețuire! Ce vor face acolo și cum vor reacționa actualii concurenți la vederea lor, puteți vedea în edițiile următoare pe PRO TV și VOYO.


Ediția integrală poate fi urmărită pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni