Survivor România 2023 | Cine este Andreea Moromete din echipa Războinicilor

Andreea Moromete, din echipa Războinicilor, abia așteaptă startul show-ului Survivor România 2023. Cu doar câteva zile înainte de marea aventură a vieții sale, tânăra a dezvăluit care sunt punctele ei slabe, dar și ce o motivează să lupte până la capăt.

Andreea Moromete crede că va avea probleme cu gestionarea emoțiilor la Survivor România 2023, care va fi la PRO TV și VOYO din 9 ianuarie 2023. Componenta echipei Războinicilor pune suflet în tot ceea ce face, iar asta acționează de multe ori în defavoarea ei. „Mă consum foarte tare”, spune concurenta, care are așteptări mari în Republica Dominicană.

Vrea ca Survivor România să-i schimbe viața și să o ajute să se detașeze de lucrurile care îi consumă prea mult din energie. Ea spune că e motivată de două lucruri importante: faptul că a ajuns să facă ceea ce-i place și familia, care a sprijinit-o încă de când a cochetat cu ideea de a participa la Survivor România 2023.

Vreau, cu experiența asta, să scap de chestia asta, că nu mai suport să mă consum. Vreau să iau lucrurile mai detașat, să iau viața mai ușor”, a dezvăluit Andreea.

Însă, până atunci trebuie să-și învingă una dintre cele mai mari temeri ale sale. Care e aceasta? Aflați în VIDEO-ul de mai sus!

Survivor România 2023 debutează pe 9 ianuarie 2023, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni