Survivor România 2023. Eliminare-șoc de la Survivor! Ce trib mai pierde un om în ediția din 15 martie


	Survivor România 2023. Eliminare-șoc de la Survivor! Ce trib mai pierde un om în ediția din 15 martie
Citeste mai mult despre: eliminare, survivor romania 2023,
Data: 15 Martie 2023

Înainte să afle cine dintre ei pleacă acasă, cei șase concurenți propuși spre eliminare țin câte un mic discurs în care explică ce au învățat de când sunt la Survivor.

Iftimoaie declară că, așa cum s-a retras din sport, la finalul acestui concurs, se va retrage și din viața publică. ”Aceasta este ultima mea emisiune, după care o să aleg să mă retrag 100% la viața privată”.


 

Cine este eliminat de la Survivor România 2023, în ediția din 15 martie! ”Nu, nu cred!”
 

În ediția din 15 martie a show-ului Survivor 2023, domnul Dan face anunțul de care se temea toată lumea. Acesta pronunță numele eliminatului, care este din echipa Faimoșilor. Remus Boroiu are o reacție puternică la auzul veștii.


 

Prima reacție a lui DOC, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023

 

DOC pare aproape ușurat după ce Domnu Dan îl anunță că va pleca acasă și are doar vorbe frumoase pentru cei din echipa sa. Când trebuie să-și ia rămas bun, acesta se îmbrățișează inclusiv cu Ada Dumitru și Kamara. 

 

Ce se întâmplă cu Remus Boroiu, captiv la Războinici. Anunțul trăsnet al lui Daniel Pavel! 

 

Pentru că ea este cea care a găsit simbolul roșu ascuns, Carmen Grebenișan are de făcut o alegere dificilă: ori îl lasă pe Remus Boroiu definitive la Războinici, ori îl reprimește în echipa Faimoșilor, dar cu niște sacrificii.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies