• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor România, 29 martie 2023: A început ultimul Joc pentru Recompensă, înainte de Marea Unificare

Survivor România, 29 martie 2023: A început ultimul Joc pentru Recompensă, înainte de Marea Unificare

Survivor România, 29 martie 2023: A început ultimul Joc pentru Recompensă, înainte de Marea Unificare

Acesta este utimul joc de unificare, înainte de Marea Unificare! Vezi cum se descurcă pe teren concurenții tăi preferați de la Survivor România 2023. 

 

Începe ultimul joc de recompensă, înainte de Marea Unificare

Ultimul joc de recompensă înainte de Marea Unificare aduce noi schimbări pe traseu! De această dată, cei 4 foști concurenți vor face parte din aceeași echipă. Împotriva lor vor juca Ștefania, Alexandra Ciomag, Alin Chirilă și Remus Boroiu. Iată cum vor arăta duelurile!

„Îl aleg pe Zanni!”, a spus Alin Chirilă.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS MOMENTUL COMPLET 



Zanni și Alin Chirilă intră primii pe traseu

Cei 4 campioni ai sezoanelor trecute se vor duela astăzi cu concurenții Survivor România 2023. Primii care intră pe traseu sunt Alin Chirilă și Zanni. Iată cine câștigă punctul!

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS MOMENTUL COMPLET 



 

Alex Delea și Remus Boriu intră pe traseu

 

 

Remus Boroiu a fost cel care a ales să intre din nou pe traseu cu Alex Delea, după ce în cursul ediției de marți au existat mai multe controverse între cei doi. După o probă strânsă, punctul a fost câștigat de Alex Delea, iar scorul este 3:0 pentru 4 STARS.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS MOMENTUL COMPLET 



Zanni și Remus intră pe teren

Remus Boroiu a pierdut duelul precedent, cel cu Alex Delea, însă acum își încearcă din nou norocul alături de Zanni. După ce au parcurs ambii concurenți un traseu complicat, X a câștigat, iar scorul este 4:1 pentru 4 STARS.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS



 

Alexandra Ciomag VS Oana Ciocan

Cei 4 STARS mai au nevoie doar de un singur punct pentru a câștiga proba. Pe teren au intrat Oana Ciocan și Alexandra Ciomag, iar câștigătoare a fost Războinica sezonului 2023, iar scorul este 4:2 în acest moment. Vezi cum s-au descurcat fetele pe teren!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS



Ștefania VS Elena Chiriac

Ștefania Stănilă și Elena Chiriac au intrat pe teren! În acest moment scorul este 4:3 pentru 4 STARS, iar dacă finalista sezonului 2022 va reuși să aducă punct echipei sale, ei vor câștiga proba. Iată cum s-au descurcat fetele pe teren!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS



Începe jocul de ștafetă: Zanni și Elena Chiriac VS Alexandra Ciomag și Alin Chirilă

Scorul este 4:4, motiv pentru care Domnul Dan a anunțat că va avea loc jocul de ștafetă. Astfel, Zanni și Elena Chiriac vor intra pe teren alături de Alexandra Ciomag și Alin Chirilă. Vezi cine a câștigat proba!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS



4 STARS părăsesc Survivor România 2023

Cei patru concurenți ai sezoanelor trecute, desemnați mentori de această dată, au luat parte la ultima lor probă Survivor România. Imediat după, Alex Delea, Elena Chiriac, Zanni și Oana au concluzionat întreaga experiență:

„Am venit cu emoții, i-am găsit cu emoții pe Faimoși. Cred că una dintre lecțiile pe care le-am învățat la Survivor a fost să știu să pierd. Vă mulțumesc că m-ați primit și că ne-ați oferit șansa să luptăm alături de voi”, a spus Elena Chiriac.

„I-am găsit pe Faimoși așa cum trebuie să găsești participanții Survivor după 3-4 luni: dezorientați, dezbinați și fiecare cu dorința arzătoare de a câștiga el premiul. Nu încercați să fiți altcineva și cel mai bun să câștige!”, a spus Zanni. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni