• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor România: Un joc de recompensă cu o miză incredibilă și vești total neașteptate, care vor schimba totul!

Survivor România: Un joc de recompensă cu o miză incredibilă și vești total neașteptate, care vor schimba totul!

Survivor România: Un joc de recompensă cu o miză incredibilă și vești total neașteptate, care vor schimba totul!

Doar gândul că ar trebuie să locuiești departe de familie, în condiții extrem de dificile și să fii nevoit să treci aproape zi de zi prin unele dintre cele mai dure probe, te poate speria. 

Însă, pe curajoșii care au acceptat provocarea Survivor România nu doar că nu i-a făcut să dea înapoi, ci i-a motivat să devină tot mai buni cu fiecare zi. Astăzi, de la ora 20:00, cele două triburi sunt gata pentru noul traseu, dar și pentru Consiliu. 

Faimoșii se află în fața uneia dintre cele mai dificile săptămâni de până acum după ce au pierdut încă un membru al echipei și au rămas în doar șase concurenți. Cătălin Zmărăndescu a plecat marțea trecută, în urma votului celor de acasă, așa că Laura, Elena, Mari, TJ, Marian și CRBL se văd nevoiți să se regrupeze și să își creeze strategia perfectă pentru a reuși să continue seria victoriilor începută la jocul de Comunicare. 

Miza din această seară de la Joc va fi una care îi va șoca pe concurenți. Fără doar și poate, aceștia vor lupta pentru posibilitatea de a se bucura de cea mai mare recompensă pusă la bătaie până în această clipă. Cine va reuși să câștige? Vor fi Faimoșii suficient de bine pregătiți încât să treacă peste noua eliminare sau Războinicii vor avea o misiune mai ușoară acum să câștige, pentru a doua săptămână la rând, această probă? Întrebările își vor găsi răspunsurile doar în noua ediție Survivor!

Obișnuiți ca această seară să se încheie cu un Consiliu de Exil în care jucătorul cel mai rapid de pe traseu alegea cine va sta departe de colegi pentru o săptămână, concurenții vor avea parte de o mare surpriză. Consiliul le va aduce două vești incredibile. Despre ce este vorba și ce reacție vor avea cei care au ajuns până în această etapă, aflăm în doar câteva ore. 

Toți curioșii își pot încheia seara cu noua ediție a emisiunii online Survivor:Extrashow. Alături de invitatul zilei, Zanni, cel care a reușit să fie triumfător în sezonul trecut, va comenta cele mai tari momente ale show-ului de pe TV.

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV prima ediție a săptămânii de Survivor România! Emisiunea este deja disponibilă, în avans, pe VOYO. 

  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni