• Emisiuni
  • Survivor România
  • Tensiuni, înfrângeri la limită și trăiri duse la extrem la Survivor România: Ăsta-i jocul, trebuie să trecem prin el

Tensiuni, înfrângeri la limită și trăiri duse la extrem la Survivor România: Ăsta-i jocul, trebuie să trecem prin el

Tensiuni, înfrângeri la limită și trăiri duse la extrem la Survivor România: Ăsta-i jocul, trebuie să trecem prin el

Cel mai puternic reality show din lume, cele mai dure condiții de supraviețuire, zile întregi în care mâncarea și confortul nu există pentru concurenți. Despre asta este vorba în Survivor, despre a te cunoaște, a lupta cu limitele pe care credeai că le ai și a demonstra că poți merge mai departe, orice ar fi. Aseară, a început cea de-a noua săptămână a acestui sezon, iar concurenții resimt cu fiecare zi petrecută în show că totul este mai dur ca niciodată și că ei trebuie să lupte tot mai aprig. 

Seara a început cu un joc surprinzător, de recompensă, în care triburile și-au amintit că unele lupte pot fi duse și cu zâmbetul pe buze. Așa că într-o stare generală bună, Faimoșii au câștigat și s-au bucurat de o serie de gustări copioase. S-a dovedit că această victorie nu a fost suficientă pentru motivația generală a zilei, când la Jocul de Imunitate, conflictele au revenit în trib.

Deși au fost foarte aproape și au jucat cu îndârjire, Faimoșii au pierdut prima Imunitate a săptămânii, iar Războinicii s-au impus după ce săptămâna trecută pierduseră atât luni, cât și marți. Imunitatea personală a fost adjudecată de Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie, care și-au asigurat locul pentru următoarele zile.

Supărați, măcinați și cu moralul scăzut, membrii tribului roșu au mers la Consiliu unde nominalizările au fost: Crina Abrudan, la votul general, DOC propus de Ștefania și Ada Dumitru numită de Ionuț. Reacțiile acestora nu au întârziat să apară:
”E departe cursa de final pentru mine. Sunt aici, încă pregătit să mai demonstrez”, a ținut să spună DOC.
În timp ce Ada a admis că nu regretă nimic, alegând să se bucure de fiecare etapă: ”Ăsta-i jocul, trebuie să trecem prin el, cât mai avem”. Nici Crina nu este gata să vadă această experiență ca fiind gata: ”Nu-mi doresc să plec acasă”.

În această seară, triburile trebuie să se regrupeze după jocurile de ieri. Se pare că Războinicii resimt liniștea, dar și faptul că la Faimoși nu e o stare bună. ”Sunt foarte multe discuții, orgolii”, va spune Krișan despre echipa adversă, fiind convins că poate urma o nouă seară bună pentru tribul său.

Cum sunt Faimoșii după ce au pierdut prima Imunitate după o perioadă bună? Vor reuși ei să se regrupeze în această seară?z

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni