• Emisiuni
  • Survivor România
  • Vica Blochina continuă atacul la adresa Biancăi Patrichi și în Consiliu: „Nu ești la bazar la tine acolo!”

Vica Blochina continuă atacul la adresa Biancăi Patrichi și în Consiliu: „Nu ești la bazar la tine acolo!”

Pentru a pune capăt scandalului început de dimineață, Daniel Pavel a rugat-o pe Vica Blochina să explice, din perspectiva ei, motivul pentru care a ajuns să o jignească pe Bianca. 

Vedeta TV a mărturisit că toți Faimoșii au fost de acord, de la bun început, să nu bârfească, ci să spună față în față tot ce îi deranjează, lucru pe care Bianca nu l-ar fi făcut, după cum a susținut Vica în cadrul Consiliului.

„Când echipa noastră s-a cunoscut și a venit în această ecuație, noi am vorbit în felul următor: orice ar fi să nu vorbim pe la spate și să spunem lucrurile în față”, a spus Vica. Bianca a încercat să își spună punctul de vedere, dar vedeta TV nu și-a dorit să fie întreruptă, așa că i-a aruncat o replică acidă: „Acum vorbesc eu! Punct! Nu suntem la bazar. La bazar ai fost acasă”, a spus Vica.

Vica a continuat, comparând-o pe Bianca Patrichi cu Maria Magdalena, la fel cum a făcut și la începutul zilei, în tabără, după ce s-au certat minute în șir.

„A fost foarte dureros pentru mine să aflu că acest înger, această Maria Magdalena, cu fața aceea de îngeraș care zâmbește atât de frumos tot timpul, are așa o mască urâtă. A vorbit atât de urât despre mine. Colegii au venit și mi-au spus. Sunt o persoană care se aprinde foarte repede. M-a acuzat că nu știu ce nu fac, că am mâncat jumate din nu știu ce. Niciodată nu mi-a spus mie în față, doar pe la spate m-a ars non-stop”, a spus Vica Blochina la Consiliu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni