Vica Blochina, primele declarații despre participarea la Survivor: „Mi-e frică de foarte multe lucruri”


	Vica Blochina, primele declarații despre participarea la Survivor: „Mi-e frică de foarte multe lucruri”
Autor: Diana Oprea
Data: 16 Decembrie 2022
Survivor România 2023 se apropie cu pași repezi, iar numele vedetelor care fac parte din echipa Faimoșilor au fost dezvăluite în cadrul unei emisiuni care s-a văzut live pe VOYO.

Printre cele 12 celebrități care vor pleca în Republica Dominicană la începutul anului viitor se regăsește și Vica Blochina, femeie de afaceri și mama unui baiat de 14 ani, cunoscută pentru participarea la numeroase show-uri TV.

„Tu ai văzut o femeie la vârsta mea să meargă la Survivor? Este prima oară în viața mea când, după ce am semnat, am fost foarte fericită, iar acum mă stresez pentru că mi-e frică de foarte multe lucruri. Spre exemplu: că nu voi reuși să fac probe, că nu voi putea sta cu multă lume și să dorm pe o scândură”, recunoaște Vica Blochina. 

Vica Blochina dă de înțeles că este o persoană care își apără mereu dreptul la replică, iar dacă la Survivor se vor isca situații de conflict, nu va sta deoparte. 

„Balaurii o să iasă...și balaurii mari, știu lucrul ăsta. Mă cunosc. Probabil, nu știu, eu spăr să mă mențin civilizată”, spune ea. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai jos


Sursă foto: Instagram/ vica_blochina

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies