• PRO TV
  • Vica, DOC sau Ada Dumitru - Un Faimos va părăsi Survivor România în această seară!

Vica, DOC sau Ada Dumitru - Un Faimos va părăsi Survivor România în această seară!

Vica, DOC sau Ada Dumitru - Un Faimos va părăsi Survivor România în această seară!

Imunitatea. Jocul care face diferența între cine are parte de un Consiliu liniștit și cine este nevoit să intre la eliminare. Proba în care fiecare concurent dă tot ce are mai bun pentru a-și asigura locul în competiție pentru cel puțin încă o săptămână. Aseară, Daniel Pavel a dat fluierul de start în acest joc și le-a adus celor de acasă emoția celor două triburi. 

Motivați de înfrângerile din ultimele două săptămâni și de momentele în care și-au văzut colegii plecând acasă, Războinicii au dat totul pe traseu și au reușit să obțină prima victorie a săptămânii pentru ei. Cea care a câștigat totemul de Imunitate pentru echipă a fost Andreea Moromete, tânăra aducând două puncte în joc. 

După ce Bianca Patrichi și Kamara au câștigat proba de Imunitate personală, Faimoșii au scos la iveală toate conflictele din cadrul echipei în timpul unui Consiliu de Nominalizare extrem de încărcat. Vica a fost propusă de întreaga echipă, în timp ce purtătorii de colan i-au numit pe DOC și Ada Dumitru la votul publicului. 

În această seară, de la 20:30, odată cu noua ediție este vremea să vedem care este starea actuală din tribul Faimoșilor. Nervii sunt întinși la maximum, iar cei trei propuși așteaptă să vadă ce au decis telespectatorii cu privire la viitorul lor în competiție. Tot atunci vom vedea și părerea Războinicilor, care  consideră că ceea ce a ieșit la iveală arată probleme în tribul advers. ”A fost un circ”, va spune Dan Ursa. 

Totodată, în această ediție, membrii celor două triburi vor avea parte de o surpriză imensă: primul Joc de Comunicare! Cu lacrimi în ochi și emoție în suflet, ei vor trebuie să lupte până la epuizare pentru un semn de la cei dragi. Oare cine va câștiga?

O eliminare. Un joc încărcat de dor. O seară nu ce trebuie ratată!

De la ora 20:30, pe PRO TV o nouă ediție a celui mai puternic sezon SURVIVOR România! Emisiunea se vede în avans pe VOYO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni