• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra, David si Catalin Maruta intr-o fotografie de colectie. Cum se distreaza cei trei intr-o zi obisnuita - FOTO

Andra, David si Catalin Maruta intr-o fotografie de colectie. Cum se distreaza cei trei intr-o zi obisnuita - FOTO

Andra, David si Catalin Maruta intr-o fotografie de colectie. Cum se distreaza cei trei intr-o zi obisnuita - FOTO

Andra este o mamica fericita si nu rateaza nicio ocazie sa se mandreasca in fata familiei virtuale cu familia reala. Iar cel mai adesea, jurata de la "Romanii au talent" posteaza imagini cu baietelul ei si al lui Catalin Maruta.

Cantareata a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine de album, in care apare cantand la pian, alaturi de sotul si fiul sau. Cei trei formeaza o familie solida si fericita, iar acest lucru a fost observat si de fanii Andrei, care au avut numai cuvinte de lauda la adresa artistei.

Ultima semifinala "Romanii au talent" - vineri, de la 20:30 la ProTV.

 

Desi au programe foarte incarcate, cei doi spun ca fiecare clipa libera pe care o au ii este dedicata baietelului lor, David, pentru care au renuntat la un vechi tabiet. "Am renuntat la dormitul pana tarziu", marturisea prezentatorul emisiunii "La Maruta".

"Dar eu nu-l consideram tabiet, ci defect de-a dreptul! Deci David m-a corectat, as putea spune. Implicit, am renuntat si la obiceiul de a vedea filme cu Andra pana la 4.00 dimineata – de-aia ne si trezeam tarziu pe vremuri. E mai bine asa, oricum de multe ori am filmari in cursul diminetii si mi-era greu sa ma trezesc dupa o noapte petrecuta in fata televizorului", a mai spus Catalin Maruta.

"David ne-a obligat cumva sa avem un program mai sanatos. Ne ducem la somn mai devreme ca inainte, ne trezim mai devreme, deci incet-incet ne-a invatat el sa avem timp pentru familie, pentru noi", a completat Andra. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni