Andra, in culmea fericirii. Cantareata a facut un anunt-surpriza

Andra, in culmea fericirii. Cantareata a facut un anunt-surpriza

Andra revine cu un nou single, o colaborare inedita cu Marius Moga. Piesa se numeste "Atata timp cat ma iubesti" si are toate sansele sa depaseasca succesul inregistrat cu piesa "Inevitabil va fi bine".

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI

Andra
a filmat deja videoclipul piesei si urmeaza sa-l lanseze in zilele urmatoare. Pana atunci, cantareata are motive de bucurie: lyric video-ul melodiei a depasit deja 5 milioane de vizualizari pe Youtube, iar Andra a tinut sa le multumeasca fanilor sai, pe Facebook:

 

Melodia "Atata timp cat ma iubesti" este una de dragoste, iar mesajul este simplu si optimist: atat timp cat exista iubire, totul este posibil! "Sper sa va placa noua mea piesa. Va multumesc ca ascultati muzica mea, va pup si va iubesc!", a spus Andra.

Muzica este semnata de Fely Donose, fosta participanta la "Vocea Romaniei", impreuna cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea si Gabriel Mihai Istrati.

 Piesa a fost compusa in tabara de muzica TDM Paltinis 2013 din vara acestui an, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri de radio.

 "A fost o atmosfera atat de faina la Paltinis, ca n-as mai fi plecat! Toata lumea avea chef de munca, de compus, toti au fost inspirati si entuziasti. M-am simtit si ca in tabara cu prietenii, dar si in studio, concentrata pe ce trebuie sa cant. Am mers in tabara hotarata sa imi aleg hitul, si da, mi l-am ales...", spunea Andra in luna iulie, la intoarcerea din Tabara de Muzica.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni