• PRO TV
  • Andra si Marius Moga lanseaza videoclipul piesei "Atata timp cat ma iubesti". Da-i PLAY si spune daca iti place - VIDEO

Andra si Marius Moga lanseaza videoclipul piesei "Atata timp cat ma iubesti". Da-i PLAY si spune daca iti place - VIDEO

Andra si Marius Moga lanseaza videoclipul piesei "Atata timp cat ma iubesti". Da-i PLAY si spune daca iti place - VIDEO

Dupa succesul inregistrat cu melodia “Inevitabil va fi bine”, Andra revine cu un nou single, o colaborare inedita cu Marius Moga. Piesa se numeste “Atata timp cat ma iubesti”, iar cantareata a lansat astazi si videoclipul melodiei.

Ca si in clipul piesei "Inevitabil va fi bine", cantareata i-a avut alaturi pe multi artisti din showbiz-ul autohton, printre care s-au numarat Alina Eremia, Dorian Popa, Nicole Cherry, Adela Popescu, Mihai Gruia, Pepe, Corina sau Andreea Banica.

Indrazneata, Andra apare in ipostaze extrem de sexy in noul material. Rareori a fost vazuta, pana in acest moment, in astfel de tinute. Intr-o scena, artista poate fi admirata in lenjerie intima, asa cum numai sotul ei s-a mai bucurat sa o vada.


"Gata asteptarea! Am lansat videoclipul piesei 'Atata Timp Cat Ma Iubesti'! Sper sa va placa ... Astept pareriile voastre... Va pup si va iubesc!",
a scris Andra pe Facebook.

Muzica este semnata de Fely Donose, fosta participanta la "Vocea Romaniei", impreuna cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea si Gabriel Mihai Istrati.


 

Piesa a fost compusa in tabara de muzica TDM Paltinis 2013 din vara acestui an, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri de radio.

 "A fost o atmosfera atat de faina la Paltinis, ca n-as mai fi plecat! Toata lumea avea chef de munca, de compus, toti au fost inspirati si entuziasti. M-am simtit si ca in tabara cu prietenii, dar si in studio, concentrata pe ce trebuie sa cant. Am mers in tabara hotarata sa imi aleg hitul, si da, mi l-am ales...", spunea Andra in luna iulie, la intoarcerea din Tabara de Muzica.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni