• PRO TV
  • Andreea Esca si Andra, invitatele speciale ale lui Catalin Maruta in editiile de azi si maine

Andreea Esca si Andra, invitatele speciale ale lui Catalin Maruta in editiile de azi si maine

Andreea Esca si Andra, invitatele speciale ale lui Catalin Maruta in editiile de azi si maine

Emisiunea „La Maruta” va prezenta astazi un material special, ce o aduce in centrul atenţtiei pe Andreea Esca. Andreea, gazda Stirilor PRO TV inca de la inaugurarea postului in anul 1995,  a acceptat invitatia lui Maruta de a oferi un interviu exclusiv in care face referire la copilarie, adolescenta si la frumusetea prezentului.

Astazi, Catalin Maruta va avea ca punct de atractie al emisiunii un material exclusiv cu Andreea Esca. In cadrul interviului realizat in liceul unde prezentatoarea Stirilor PRO TV a invatat, aceasta isi aminteste cu drag de copilarie si adolescenta. In plus, Andreea vorbeste despre casnicie si despre bucuriile pe care le traieste alaturi de copii si de sotul ei, insa si despre primul sau volum autobiografic „Ce-am facut cand am tacut”. 

Andreea Esca este in acest moment in turneu de lansare a cartii, fiind prezenta pe 21 iunie in Bucuresti, la Libraria Humanitas Cismigiu incepand cu ora 11:00. Andreea a pregatit si o sesiune de autografe pentru toti cei care doresc sa  descopere ce o echilibreaza in viata personala si ce o ajuta sa-si mentina la cele mai inalte standarde profesionalismul si dedicarea.

In editia de vineri, 19 Iunie, de la ora 16:00, Catalin Maruta i-a pregatit multe surprize Andrei, pentru a celebra cei 12 ani de cariera muzicala. Pentru a o impresiona cu desavarsire, Maruta i-a pregatit un duet neasteptat, iar una din cantaretele ei preferate va realiza un moment fabulos. Mai mult, Catalin Maruta si fiul lor, David, ii vor demonstra celei mai importante femei din viata lor ca au un talent nestiut. 

In plus, in aceasta editie speciala, „La Maruta” va include imagini de culise si o va prezenta telespectatorilor pe Andra asa cum nu au mai vazut-o niciodata.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni